עבור לתוכן

ריצוד במסכי LCD - ובמסך LG L1710B בפרט

Featured Replies

פורסם

בתור בעל מסך LCD LG 1720B אני יכול להוסיף שהתופעה קיימת גם אצלי.

אך אצלי הדבר מוזר עוד יותר מפני שאם אני מזיז למשל חלון למעלה ולמטה "החישמול" "עיוות" שהחלון עובר הרבה פחות נראה

מאשר להזיז אותו לצדדים.

אני מצטער, אך אני התכוונתי לתופעה אחרת עליה קראתי. אנשים דיווחו שהם רואים פסים "כמו אנלוגיים" שרצים לאורך המסך. חשבתי שלכך אתם מתכוונים כשאתה אומרים "מסך מחושמל".

לגבי מה שאתה מדבר עליו - נשמע מוזר מאוד. האם תוכל לתאר מעט יותר את הבעיה עצמה? מה בדיוק רואים?

ישנו אפקט מסוים של "ציור מחדש" מהיר שקיים בכל מחשב. זה אכן מתגבר כשמזיזים חלון ימין-שמאל ופחות מורגש כשמזיזים למעלה-למטה. מה שרואים הוא שכשמזיזים מהר את החלון ימינה, החלק השמאלי שלו מצוייר במעין בלוקים גדולים, בצורה לא טבעית.

הסיבה היא כרטיס המסך ולא המסך עצמו.

פורסם

בוא ננסה לתאר יותר...

תעשה עכבר ימני מאפיינים על הרקע, החלון שנוצר שאני גורר אותו ימינה ושמאלה הצדדים שלו שניהם

עושים מין גל ריבועי כזה, זה כאילו ששני שליש מהדפנה של החלון שינתה את המקום שלה על המסך והשליש האחרון

מצטרף בסוף.

במשחקים למשל sof 2 שאני מסתכל ימינה ושמאלה עוברים מין קויי חישמול כזה על המסך בצורה אופקית.

שאני מסתכל למעלה ולמטה בקושי בקושי יש את הבעיה ובקושי מופיעים "חישמולים" אנכיים.

פורסם

קשה מאוד להבין מתיאור כזה... כנראה שאין טוב ממראה עיניים....

האם אתה מכיר את התופעה עליה דיברתי? של ציור החלון?

זה קורה גם אצלי, ואני (כרגע, לפחות עד שיגיע הסוני 19" החדש!! :-)) משתמש ב-CRT ישן.

פורסם

זה גם אצלי - בLCD וב2 CRT's שיש לי - זו לא "בעיה" - זה הרנדור - בכל המשחקים - יש את הפסים האלה .

ישנו אפקט מסוים של "ציור מחדש" מהיר שקיים בכל מחשב. זה אכן מתגבר כשמזיזים חלון ימין-שמאל ופחות מורגש כשמזיזים למעלה-למטה. מה שרואים הוא שכשמזיזים מהר את החלון ימינה, החלק השמאלי שלו מצוייר במעין בלוקים גדולים, בצורה לא טבעית.

הסיבה היא כרטיס המסך ולא המסך עצמו

:xyxthumbs: - ללא קשר איזה כרטיס מסך יש

פורסם
  • מחבר

אני חושב שצריך להפריד בין שתי הבעיות...הבעיה ש CaRTeR מדווח עליה מוכרת לי, כבר ממסכים קודמים שהיו לי. הבעיה שאני מתאר היא מעין קפיצות של האובייקטים עצמם בעת תזוזה - רעידות...

פורסם

אה...זה לא קרה לי ... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים