עבור לתוכן

האם לוח של 939 AMD לא תומך בPCI-E או DDR2 ?

Featured Replies

פורסם

זו שאלתי ???

אם יש כאלו התומכים היכן אפשר למצא מידע עליהם?

פורסם

כרגע איו לוחות כאלה ,ו..DDR2 גם לא יהיה כנראה אף פעם .

בקשר ל PCI-E בעוד חודש פחות יגיעו לפה לוחות NF4 שתומכים ב PCI-E .

פורסם

במעבדי הA64 של AMD הבקר זיכרון הוא על המעבד ולכן הלוח לא קובע אם יש DDR או DDR2 ...

בלוחות הNF4 ובK8T890 יש PCI-E ....

פורסם

אחי לא הבנתי מה רצית להגיד בזה ??

פורסם

הוא התכוון שבשביל לתמוך ב DDR2, אז AMD צריכים לשנות את המעבד עצמו (מה שאומר סוקט חדש) כדי להתאים את הבקר זכרון שלו ל-DDR2

אז אין דבר כזה סוקט 939 עם DDR-2, בקיצור

פורסם

נכון , ובגלל זה גם אמרתי שלא יהיה DDR2 ב AMD .

כי כמו שאתם אומרים AMD לא תשנה ארכיטקטורה שלמה , בגלל איזה זיכרון מעפן (כדוגמת ה DDR2 )

פורסם

הוא לגמרי לא מעפן בהתחלה הDDR היו גם עם תיזמונים גבוהים אבל בגלל שהם היו שיפור ענק לRD\SD RAM אז מייד הם ניכנסו לשוק ....

לDDR2 יש הרבה יתרונות על DDR1 כשהם עם אותם תיזמונים ברגע שהתיזמונים ירדו (וAMD64 צריך תיזמונים נמוכים ) אז אולי יהיה DDR2

לAMD ...

פורסם

איזה הרבה יתרונות יש ל DDR2 בוא נשמע ?

(חוץ מזה כרגע ל DDR2 יש תיזמונים ממש גבוהים לכן זה לא רלוונטי , ברגע ש..(לא נראה לי שזה יקרה) לDDR2 יהיה תיזמונים נמוכים

אז אתה תוכל להגיד שהוא יותר טוב בהרבה , בנתיים עם התיזמונים שלו הוא לא ממש כדאי וגם בגלל המחיר הזעום שלו )

פורסם

במהירויות גבוהות הDDR2 מכפר על התזמונים הגבוהים במהירות שלו ואז כן יש לו יתרון, הבעיה שעוד לא קיימים סטיקים במהירויות ראויות.

פורסם

איזה הרבה יתרונות יש ל DDR2 בוא נשמע ?

שני דברים - אחד :רוחב פס ,יש לDDR2 יותר רוחב פס מאשר לDDR1 (בכרטיסי מסך 9800PRO של סאפפייר יש אחד עם DDR2 ואחד עם DDR1

כשהם באותה מהירות אז הDDR 2 לוקח ...(אני מדבר על 9800PRO 256MB) )

שתיים:DDR 1 בחיים לא יצליח לעבור את ה GHZ1 (בלי מתח גבוה) ומתי שהו אפילו אם יצליחו לעבור 1GHZ זה לא יגדל מעבר לכך

(אתה רואה שבכרטיסי מסך 1GHZ זה GDDR3 או מינימום DDR2 שבFX5800U שמשתמש בקירור מאוד רועש כדי להחזיק את הזיכרונות האלה .... )

וDDR2 נותן פשוט את המעבר למהירויות יות גבוהות ....

פורסם

Anri, הגיע הזמן לשתוק. OCZ יצאו עם זיכרון DDR2, שפועל ב- DDR600 @ 3-2-2-x, 1T כמובן. דמיין את זה + סוקט 939...

פורסם

קודם כל תרגיע ...

דבר שני אני לוקח את המילים שלי חזרה , לא ידעתי שעניין התיזמונים ישתפר כלכך מהר , אבל אם היו נשארים לו אותם התיזמונים הוא לא היה הכי מוצלח .

ועכשיו אחרי שנוכחתי לראות שהתיזמונים באמת ירדו בצורה משמעותית , אני נותן ל DDR2 את כל הקרדיט .

פורסם

anri וberserk די לריב :nono:

אחד הדברים שהכי קובעים בAMD64 זה ה 3-2-2-5

ולכן עד שלא יהיה 2 או 2.5 אז AMD לא תשנה את המעבדים ....

בכלל הרי יש כבר GDDR3 אז עוד מאט יהיה DDR3 ואז כנראה AMD תחליף סוקט ובקר זיכרונות ....

פורסם

AMD חכמים...

יש כנראה להם סיבות שהם לא מוציאים ביינתים לוחות ומעבדים שתומכים ב ddr2.

פורסם

anri וberserk די לריב :nono:

אחד הדברים שהכי קובעים בAMD64 זה ה 3-2-2-5

ולכן עד שלא יהיה 2 או 2.5 אז AMD לא תשנה את המעבדים ....

בכלל הרי יש כבר GDDR3 אז עוד מאט יהיה DDR3 ואז כנראה AMD תחליף סוקט ובקר זיכרונות ....

LOL!

LOL!

LOL!

LOL!

אתה חושב שה- CAS באמת משנה כ''כ? LOL

אין כמעט הבדל בין 2.5 ל- 2 (למעשה 2.5 נותן יותר ביצועים אצל ה- A64), ולא תרגיש שום הבדל בין 2 ל- 3, אולי חוץ מאיזה 50 נקודות בסנדרה.

מה שחשוב אלו ה- tRP וה- tRCD, מה שאומר שעל A64 אתה לא תרגיש הבדל ב- 3dapps בין 2-2-2-5 לבין 3-2-2-x.

ומה לעזאזל גורם לך לחשוב ש- AMD שמה משהו על "האם יש זיכרון DDR2 שעושה CAS2??", היא תחליט לפי מצב השוק ולפי מה שאינטל עושה.

LOL

די אני לא יכול להפסיק לצחוק... :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים