עבור לתוכן

SAMSUNG 793MB\DF - כנסו ותגלו

Featured Replies

פורסם

אוקיי , היום אחר הצהריים(סביבות 3 ככה) , יצאתי ללמיר לקנות את המסך , אתמול אמרו לי שיש במלאי כמה מסכים וגם מחר יהיה אם אני יבוא , אז באתי , שאלתי את המוכר אם יש להם במלאי , אבל אין.. , יגיע מלאי גדול ביום שני.. , בקיצור , שנכנסנו לרעננה(באתי מכפר סבא) ראיתי שלט של מרדנית... , ושחכתי בכלל שיש מרדנית ברעננה , אוקיי , הלכנו לשם... , במרדנית המסך היה במלאי(הMB , לא הDF)

וקניתי אותו(עכשיו לכל מי שלא יודע , ההבדל בין שני המסכים הוא של MB יש שפורפרת שנקראת (2)Magic Bright ולDF יש שפורפרת שנקראת DynaFlat , עכשיו בעיקרון , הMB נחשבת ליותר טובה(לפי ביקורות) , אבל שניהם גם לפי הביקורות וגם לפי מה שראיתי כמעט אותו הדבר)

בקיצור , הופתעתי לטובה , המסך מאוד קל להתקנה , ומאוד קל להתעסק עם התוכנה והדרייבר , המסך עושה 1280X1024 ב 66Hz ו1280X960(שזאת הרזולוציה שאני אוהב) , הוא עושה ב72HZ שזה בכלל בכלל לא רע וגם רואים טוב... , המסך גם נראה טוב , והצבעים והחדות פשוט מדהימים , וכל זה! ב790שקל! , תאמינו לי , התפלאתי מהאיכות שלו , הצבעים שלו אפילו יותר טובים משל המאג שלי(בחדות הם שניהם בערך אותו הדבר...)

בקיצור , ממליץ לכל מי שהולך לקנות עכשיו מסך בתקציב 800\900שקל , לקנות את המסך הזה...

ד"א : בחנות היו עוד כמה מסכים בתצוגה(LG F700P/B , MAG 786PF) , ומכולם , לסאמסונג היה את הצבעים הכי טובים והוא היה החד ביותר... , עוד משהו מעולה , הגיאומטריה שלו פשוט מצויינת! , תוך דקה וחצי המסך כבר היה מסודר על הקצבות בידיוק כמו שצריך בלי DEAD ZONES... , פשוט מדהים!

פורסם

טוב לדעת אבל נדמה לי שאתה מדבר על 763

תתחדש :biggrimjackbox:

פורסם
  • מחבר

לא אני לא , כרגע כתבתי שאני מדבר על 793DF\MB , אני קיבלתי MB(עם שפורפרת MAGIC BRIGHT) שני המסכים נראים אותו הדבר חיצונית...(שחור\כסוף), אבל אחד בא עם שפורפרת MB2 ואחד עם DF נרגילה... ולא אני לא מתבלבל עם ה763MB שכבר מזמן פסק יצורו(ואותו החליף ה753DFX)

פורסם

תתחדש! ותודה על ההמלצה...

יניב

פורסם
  • מחבר

רציתי להוסיף שיש לו גם 4 מצבים :

טקסט(הכי פחות בהיר)

אינטרנט(יותר בהיר)

משחקים(בהיר וצבעים יותר טובים)

סרטים(צבעים מושלמים ובהיר כמו שצריך!!)

בקיצור , אני משתמש במצבים האלו , וזה פשוט הכי נוח שיש בעולם , זה לחצן כזה שנקרא Magic Bright שיש רק בMB ולא בDF(גם כתוב באתר שיש את זה רק בMB) , וזה מה שהוא עושה! , וזה פשוט חבל"ז!

ממליץ לכל אחד... , מסך ממש ממש ממש טוב(מבחינת איכות תמונה כמובן)

פורסם

נשמע פצצה! אבל תגיד לא כואב לך קצת בעניים שאתה על 72 Hz?

פורסם
  • מחבר

במסך הזה , לא.

אצלי קצת , אבל זה מעולה תאמין לי , גם 72HZ זה מעולה במסך הזה , לא כואב בעיניים בכלל...(בגלל המצבי בהירות האלה) ובמשחקים אם אתה שם רזולוציה כזאתי אתה בכלל לא שם לב להרצים כי זה לא מפריע בכלל לעיניים רק שיש יותר בהיר אפשר לראות שזה מתחת ל80...

פורסם

מגניב, אולי אני אקנה כזה לאח שלי.

תתחדש! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים