עבור לתוכן

P-32,איך אפשר להוציא את היכולות הכי טובות שלה?+המלצה

Featured Replies

פורסם

שלום,יש בירשותי את המצלמה הדיגיטאליתSony DSC P-32 (אני יודע אני יודע,לא משהו,אבל קיבלתי לבר מצווה לפני שנה ,אז אומרים תודה רבה ושותקים  :P)

אני מתעסק בעיקר בצילום של מטוסים ,ותמיד שאני מצלם יש לי הרגשה שהתמונוה לא צולמה הכי טוב,ושהיא (המצלמה) לא הוציאה תוצאות מקסימליות (את זה עכשיו אני רוצה ללמוד איך)...

אז קודם רציתי לשאול על איזה מצבים אני צריך לשים אותה כדי להוציא תוצאות מקסימליות (מופנת לעיקר לבעליי מצלמות סוני)

שנית במקרים האלה של צילום מטוסים (יש לי מן פינה כזאת שלי וליד המסלול של השדה תעופה בעיר מגורי,שם אני ממש קרוב למסלול ומצלם מטוסים שנוחתים)על איזה פוקוס אני צריך לשים? או שכדי לשים פוקוס אוטומטי?

אבקש טיפה עזרה כמו שאמרתי כבר מבעלי המצלמות הדיגיטליות של סוני

ורק כדי להמחיש את הרמה,תוכלו לראות כן כמה תמונות שצילמתי,וחלקם אחרי עריכה  8)

(תקליקו על התמונות,ואז בחלון שנפתח תלחצו על הגודל הכי גדול)

http://myaviation.net/search/search.php?view=&where=MSA9IDEgQU5EIGVtYWlsPSdvZmVrMTk5MUBuZXR2aXNpb24ubmV0LmlsJyA=&&nr_of_results=24&first_this_page=0&page_limit=10&sort_order=DESC&order=id&thumbnails=&engine_version=&nr_pages=3&page=

נ.ב. (החלק של ההמלצה)

הזמנתי לפני כמה ימים כרטיס זכרון למצלמה שלי ( MemoryStick PRO128MB ) מחנות camera4less דרך האינטרנט,אני חייב לשבח אותם,הזמנתי את הזכרון ביום ראשון (יאי חרוז),באתר כתוב שהמשלוח יגיע 7 ימי עבודה מיום אישור חברת כרטיסי האשראי,וכבר היום קיבלתי את הכרטיס,ממש מעולים בשירות,והמחיר טוב

פורסם
  • מחבר

UPצ'י,לא ניתן לעזור לי ולתת טיפים? בבקשה טיפה עזרה,תודה

פורסם

דבר ראשון תפסיק לצלם עם זום דיגיטלי,ואם אתה כבר עושה את הז אל תרעד הרבה.

אני אף פעם לא התנסתי במצלמה הזאת אבל אני משער שאם תשים אותה על מצב Auto תשיג תוצאות יותר טובות מזה.

ובשביל מה אתה צריך זום דיגיטלי במוזאון חיל האויר? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים