עבור לתוכן

אתם הראשונים בעולם שמקבלים את ההודעה הזאת, בקשר ל 6600GT

Featured Replies

פורסם

אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP...

והנה התשובה:

We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so.

Thanks for the support

------------------------------

בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) :xyxthumbs:

לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005

דרך אגב זה לא חוקי :lol: :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי )

עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו :xyxthumbs:

עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא אמר לי שהם הולכים להכריז עליו החודש או חודש בא .

אז שלחתי לו הוא הודעה ושאלתי "כמה זמן אחרי ההכרזה כבר נראה את הכרטיס הזה בחנויות "

וגם את התשובה לזה תקבלו בקרוב. :hi:

• תגובות 39
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה יפה אתה יכול להיות פרסומאי שלהם ממש..

דרך אגב בקשר ל6600GT באמת נראה לך שהרבה ייקנו בAGP?

פורסם

לי כן נראה זה כרטיס ממש זול וברצולוציות נמוכות מגיע לרמה של 6600GT וטווח המחירים שלו אין לו מתחרה ה6600GT לא רואה ממטר את הX700

פורסם

WoW, לפתע אני מרגיש "חשוב". :lol:

פורסם

יש אותו גם בגרסה של 256 MB ל-AGP 6600GT

פורסם
  • מחבר

וואי יקר בגרמניה...

260יורו...

פורסם

זה בטח מכירה מוקדמת, או משהו כזה.. ד"א איך הוא לעומת ה 9800פרו ?

פורסם
  • מחבר

כמעט פי 2...

הוא מתקרב לביצועים של ה 6800 הרגיל.

אבל ברזולוציות גבוהות הוא יותר חבל בגלל שיש לו רק 128 ביט

פורסם

טוב ממנו בהפרש ניכר ....בעיקר עם פילטרים ורזולוציה גבוהה :jump1:

פורסם

זה בטח מכירה מוקדמת, או משהו כזה.. ד"א איך הוא לעומת ה 9800פרו ?

צוחק, נכון?

:smile1:

פורסם
  • מחבר

נראה לי הם תבלבלו ...

כי חיפשתי עוד מקומות שמוכרים את הכרטיס הזה וכולם Pci-e

לדעתי מקום פיסיאיי הם כתבו AGP.

מישהו רוצה לשלוח להם מייל לבדוק?:)

פורסם

כמעט פי 2...

הוא מתקרב לביצועים של ה 6800 הרגיל.

אבל ברזולוציות גבוהות הוא יותר חבל בגלל שיש לו רק 128 ביט

אולי דיי לקשקש שטויות? ברזולוציה גבוהות הוא פחות טוב לא בגלל רוחב אפיק נמוך לזכרון, רוחב אפיק לא משנה כלום אם מהירות הזכרונות מספיק גבוהה. רוחב פס של 16gb יותר ממספיק כיום.

הוא פחות טוב ברזולוציות גבוהות, בשל שיש לו 4 ROPים בלבד, תכפיל את זה במהירות השעון של הליבה תקבל Pixel Fill Rate ברזולוציות גבוהות PFR של 2000ml/ps לא מספיק במיוחד. לצורך השוואה, הPFR של ה6800nu הוא 5600ml/ps. הPFR של ה6600GT לרזולוציות נמוכות זה מספיק, בגבוהות זה כבר גורם לצוואר בקבוק.

עוד משהו שיגרום לצוואר בקבוק בעתיד, זה המנוע הגיאומטרי העלוב שלו, שמורכב ממערך של 3 Vertex shaders בלבד. כמו כן האי סנכרון של הPPU והROP, יוצר מצב שהTexture Fill Rate כופל את הPFR. וגם הBPC של ה6600GT לא נראה טוב במיחד. בכל מחזור שעון הוא מסוגל לעבד 8 טקסטורות, 4 פיקסלים, ו8 דוגמיות עומק(Z sapmles).

ה6800nu לעומתו. עושה 12tx/12px/24zs. אל תתנו לבאנצ'ים שיש כיום להטעות אותכם, ה6600GT לא יחזיק כמו ה6800nu אבל בפחות כסף, כן כיום הוא נותן תוצאות דומות, אבל בעתיד ה6800nu יצבור פער לא קטן עליו. אם אתם שוקלים האם לקנות 6600GT או 6800nu, אל תהססו ה6800nu פי כמה וכמה חזק ממנו, והבדל העיקרי יראה בעוד חצי שנה והלאה.

*יש לציין שהPFR והTFR הם פיקים תאורטיים, כלמור המקסימום שהכרטיס יכול להוציא לפי קונפיגורציות צ"ע ומהירות הליבה שלו. בפועל התוצאות נמוכות בהרבה מהPeak שלו, תלוי בעומס שעומד על הכרטיס.

פורסם

אבל עדיין במחיר שהוא אמור להמכר הוא הכרטיס המשתלם ביותר :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים