עבור לתוכן

מעוניין בכרטיס מסך מספיק חזק למשחקים ושלא ישחוט במחיר.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בתהליך לקניית מחשב חדש אבל יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקים חמים בשוק אז הכרטיס מסך צריך להיות בהתאם... יש לי 2 אפשרויות 9600 או 9800 והפרש עצום של 1500 ש"ח במחיר. האם ה9600 מספיק חזק להריץ את כל המשחקים היום וגם בעוד חצי שנה - שנה? מה לגבי גרסאות? יש pro, XT מה ההבדל ביניהן?

חשבתי לחכות לכרטיסים חדשים שאולי ייצאו בעתיד ויוזילו את הנ"ל אבל ממה שחיפשתי קצת בפורום ראיתי שכבר יש חדשים ועדיין המחיר עדיין גבוה.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

תודה מראש!

פורסם

פרו 9800 אפשר לקנות ב KSP ב 1250 עם אחריות לשנה.

פורסם

תמתין עד לסוף השנה ותקנה את Geforce 6600GT AGP

כרטיס מסך מעולה שאמור לעלות 1300-1400 שקל.

בינתיים תקנה כרטיס מסך פשוט במחיר נמוך.

אני קניתי מחשב השבוע וזה מה שעשיתי, אין טעם להשקיע יותר מ2000 שקל בכרטיס מסך כרגע כשהכרטיס הזה אמור לצאת עוד מעט...

תתחדש

פורסם

אתה שם לב לשטויות שאתה אומר?

כרטיס מסך פשוט 300 שקל 6600GT לAGP עוד 1400. למה לא לקנות ישר 6800 וזהו?

פורסם

הוא צודק אבל למה שיקנה כרטיס בה 1400 שח ויתבאס שתוך חודש וחצי חודשים הוא לא יכל יהיה לו הגבלה ברזלוציה וברמת הגרפיקה .

עם הוא קונה שיחסוך עוד קצת ויקנה

פורסם

9800 פרו ב 1250 שקל זה עדיין הכרטיס הכי משתלם שניתן לקנות היום בשוק.

בטח ובטח שהוא בעל ליבה 360 שניתן לצרוב ביוס של XT ללא שום בעיות.

תפסיקו כבר להתלהב מ 6600GT הזה עוד לפני שהוא הגיע.

כרטיס שלא בודקים באופן מעשי בבית עם משחקים לא אומר לי כלום.

אני לא שם על כל הבאנצ'מארקים והמספרים האלה. מבחינתי זה לא אומר כלום.

9800 פרו כרטיס שהוכיח את היכולות שלו והוא מספיק מעל ומעבר לדרישות של המשחקים היום.

פורסם

הR9800TX זה הכרטיס הכי משתלם היום. רוב הממשחקים שיש היום פשוט לא מנצלים את הכרטיסים החדשים. בעוד שנה- שנה וחצי תקנה כרטיס חדש, שיתאים למשחקים שיצאו אז (אנריל 3...) ושיחזיקו הרבה זמן. DOOM3 זה לא משחק עד כדי כך טוב ששווה להשקיע בו 500 ש"ח נוספים... מה גם שהוא עובד בסדר גם על הR9800XT...

פורסם

אתה בטח מתכוון ל-R9600XT..

פורסם

הR9800TX זה הכרטיס הכי משתלם היום. רוב הממשחקים שיש היום פשוט לא מנצלים את הכרטיסים החדשים. בעוד שנה- שנה וחצי תקנה כרטיס חדש, שיתאים למשחקים שיצאו אז (אנריל 3...) ושיחזיקו הרבה זמן. DOOM3 זה לא משחק עד כדי כך טוב ששווה להשקיע בו 500 ש"ח נוספים... מה גם שהוא עובד בסדר גם על הR9800XT...

הוא הכרטיס מסך הכיייי אבל הכי לא משתלם בשוק ,הוא טוב מרדאון 9800 פרו רק ב7 אחוזים ויש הפרש די גדול במחירים שלהם אז אל תבלבל תשכל ושתוק

פורסם

הוא הכרטיס מסך הכיייי אבל הכי לא משתלם בשוק ,הוא טוב מרדאון 9800 פרו רק ב7  אחוזים ויש הפרש די גדול במחירים שלהם אז אל תבלבל תשכל ושתוק

תתחיל להרגיע את עצמך ומהר!

אתה בטח מתכוון ל-R9600XT..

אני מתכוון לR9800XT וזה נכון שההבדל בביצועים שלו לבין הPRO לא גדולים במיוחד, אבל גם ההפרש במחירים, בהרבה מקומות, די זניח. אם אתה רוצה לחסוך עוד כמה שקלים ולשמור אותם לכרטיס הבא, הR9800PRO זה הכרטיס שיתאים לך.

פורסם

9800XT הוא אחד הכרטיסים הכי לא משתלמים בעולם! ההבדל בינו לפרו הוא פיצי!!!

פורסם

^ אכן.

במחיר של ה-R9800XT אתה יכול למצוא היום GF6800 או אפילו 6800GT בנסיבות מסוימות..(לפני מספר ימים, חנות אחת מכרה GT במבצע ב-2,199 ש"ח..)

פורסם

תתחיל להרגיע את עצמך ומהר!

אני מתכוון לR9800XT וזה נכון שההבדל בביצועים שלו לבין הPRO לא גדולים במיוחד, אבל גם ההפרש במחירים, בהרבה מקומות, די זניח. אם אתה רוצה לחסוך עוד כמה שקלים ולשמור אותם לכרטיס הבא, הR9800PRO זה הכרטיס שיתאים לך.

LOL!

הR9800XT זה כרטיס זבל מבחינת יחס מחיר יבצועים,והוא הכרטיס הכי לא משתלם בשוק.

הביצועים שלו באמת לא גבוהים בהרבה מR9800PRO והמחיר הרבה יותר גבוה.

בסדרי גודל המחיר האלה [2000 ש"ח],כבר כדאי לקנות Geforce6800NU שעולה במחיר הזה,וטוב בהרבה מR9800XT.

:kopfpatsch:

פורסם

טוב בגלל שאתה מתווכח שזה רק "כמה שקלים" הנה קצת בדיקה שעשיתי. תבדוק בעוד חנויות אם אתה רוצה.

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1762

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1762

הפרש של 1502 בדיוק!

אם היה ל ATI אותה טכנולוגיה כמו ב NVIDIA לחבר שני כרטיסי מסך (לא זוכר איך קוראים לזה) אז הייתה יכול במחיר של XT, לקנות שני PRO חחח :)

אז כדאי שאתה תרגע.

לכותב התרד - תקנה לפי דעתי או את ה 6800 הרגיל (תבדוק שהוא מתאים לAGP או PCI EXPRESS - מה שיש לך על הלוח אם)

או כמובן את ה R9800 PRO של MSI, שעם סופטמוד פשוט אתה יכול להפוך אותו ל XT לכל דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים