פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים התקנתי את המשחק Full Spectum Wariorהיית בעיה במשחק אז מחקתי אותו והתקנתי אותו מחדש כדי שיעבוד ככה כמה פעמים ועדיין הוא לא עובדוכשאני עושה UINSTALL המשחק נמחק והמקום הפנוי על ה-HD לא משתנה עכשיו איבדתי 10GB ואין לי יותר מקוםמה אני צריך לעשות כדי "למחוק סופית" את המשחק אאהה אני גם ניסיתי למחוק אותו ידנית והוא אומר לי שגודל התקייה שלו הוא פחות ממגה אז אין סיכוי שמשהו שם.......תוד רבה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים סרוק תמחיצה בשביל שגיאות זה עזר לי שהייתה לי בעיה דומהstart>>run>>chkdsk drive: /fdrive = האות כונן של המחיצה,אם :c אז לא חייב לציין מחיצה
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים יש לך norton system works ?אם כן אולי הקבצים הגיעו ל-norton protected recycle bin, תנקה אותם משםאם לא, תוריד תוכנה שנקראת TreeSize מכאן: http://www.jam-software.com/freeware/index.shtmlהיא נותנת לך במהירות כמה מקום תופסת כל ספריה על כל כונן במחשב שלך... אולי זה ירמוז לך לאן נעלם המקום
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים לחץ עם הסמן הימני של העכבר על הכונן בו הותקן המשחק, בחר באפשרות "מאפיינים", ובטבלה שתופיע בחר באפשרות Disk Cleanup.בדוק אם יש שם קבצים מיותרים שאין בהם שימוש, סמן אותם, ולחץ אישור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.