עבור לתוכן

שאלה קצת מוזרה,ניטרול כדור.

Featured Replies

פורסם

שאלה קצת מוזרה,אבל אני בטוח שמישהו יודע(טוב לפחות מקווה :nixweiss:)

יש לי כדור,במקרה הזה 9MM ואני צריך לנטרל אותו כרגע הוא כדור לכול דבר,איך אני מוציא את האבקה מבלי לפגוע בראש בקליע ולשרוט אותו?

תודה מראש. :-*

• תגובות 46
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם האצבע תנענע את הכדור עצמו עד שהוא יצא.. :cool2:

פורסם

הוא מתכוון איך להוציא את האבקת שריפה בלי להוציא את הקליע

לא חושב שאתה יכול אין מצב שאתה לא פוגע בתרמיל

תנסה להוציא ת הקליע בעדינות ולהחזיר אחר כך, ואז תלחץ עליו בחזרה את התרמיל

פורסם
  • מחבר

לא עובד,ניסיתי קודם כול בשביל להוציא את הקליע שהוא שקוע דיי עמוק צריך להשתמש בפלייר וזה שורט לגמרי את הקליע,ומתי שמוציאים אותו השוליים בתרמיל "מתנפחים" ואי אפשר להחזיר אותו :(

מישהו?

אני מתחננן

פורסם

מה קורה לפורומים של האתר הזה ? קודם כל איך עדיף לתת למישהו מכה עם בקבוק בירה ריק או מלא, עכשיו איך מפרקים כדור של אקדח...

דרך אגב, תנסה עם מלחציים שמקבעים את הכדור לשולחן ואז תנסה לסובב את הראש של הכדור, ככה היינו מפרקים כדורים של קרבין...

פורסם
  • מחבר

לא עובד משאיר סימנים וצריך להיות סופרמן או סוס רציני בשביל להוציא את הכדור עם האצבעות.

בקשר לשאלה,עדיף עם בקבוק חצי מלא. :smile1:

פורסם

תקח סיכה ותדפוק אותה פנימה שיהיה חור ואז תשפוך את האבקה החוצה. אבל תזכור שעדיין יש אבקת שריפה בפיקה שלא ניתן להוציא.

ותזהר

פורסם
  • מחבר

אוקי אני לא חושב שזה יצליח אבל אני אנסה אבל רגע,נגיד אם אני שם את זה על הצוואר זה לא יפוצץ לי את הצוואר או חלק גדול מימנו נכון?

פורסם

SYSTEM הייתי בטוח שאתה יותר אינטיליגנט, אחי אל תתעסק עם תחמושת... פשוט לא!!!! :screwy:

פורסם

למה אתה רוצה להוציא את האבק שריפה?

ואיזה מין משוגע אתה שתשים אבק שריפה ליד הצוואר?! על עורק ראשי שמעת פעם?! :screwy:

פורסם
  • מחבר

מסתבר שלא :-[

סתם,יש לי נסיון בטיפול בתחמושות חיה ואף פעם לא אני או מישהו בסביבתי נפגע והכול נעשה במסגרת החוק.

*אני רוצה לנטרל את הכדור,חוץ מזה ביררתי ובפיקה יש כמות קטנה מאוד של אבקת שרפה שלא מהווה סכנה.

פורסם

חחחחחחח

איזה אנשים קשים יש פה

הוא רוצה לשים את הכדור עם שרשרת על הצוואר, הבעיה שהוא מפחד לשים כדור חי (ובצדק).

זה ממש לא הולך להיות פשוט להוציא את הקליע, אין לך ברירה אלה לעקם קצת את השפתיים של הקליע ואחרי זה ליישר אותם. אם אתה לא רוצה שריטות מהפלייר שים בין זה לפלייר נייר או גומי.

פורסם

הדבר היחידי בכדור שיכול להתפוצץ ממכה פיזית הוא אבק השריפה אשר בתוך הפיקה. כל השאר זה סתם אבקה ומתכת.

אבל תזהר מאוד עם תחמושת. אם זה מתפוצץ זה יוריד לך משהו.

מסתבר שלא :-[

חוץ מזה ביררתי ובפיקה יש כמות קטנה מאוד של אבקת שרפה שלא מהווה סכנה.

נכון, קצת מאוד אבק שריפה שהתפקיד שלו הוא להצית את שאר אבק השריפה שבתרמיל. הוא מאוד רגיש, הרבה יותר מאבק השריפה שבתרמיל, הוא נתון בלחץ הרבה יותר גבוה.

פורסם

אתה רוצה בשביל לשים עם חוט בשביל הצוואר?! לך לריקושט וקנה ב10 שקל! למה סתם להסתכן?

פורסם
  • מחבר

וגם בשביל משהו אחר שאני לא יכול לפרט עליו ;x

ובריקושט הכול זיוף.

אז למישהו יש המלצות מעשיות? :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים