עבור לתוכן

Nikon Coolpix 8700 Vs sony DSC-F828 Vs Olympus C-8080Wide Zoom

Featured Replies

פורסם

בקרב מצלמות ה-8MP היקרות, מי לוקחת לצילום מקצועי נטו ? האם החסון של ה-SONY שהיא אינה מצלמת SLR אמיתית ממשי ? למישהו יש ניסיון עם המצלמות הנ"ל לצילום מקצועי כולל צילומי מאקרו ?

פורסם

יש הרבה השוואות בין המצלמות, תבדוק ב-dpreview בביקורת על הקנון 8MP, אני חושב שיש שם טבלה להשוואה.

פורסם
  • מחבר

קראתי מספר לא מבווטל של ביקורות, אני דיי סגור על המצלמה... עידכונים בקרוב ! האם יש מישהו עם ניסיון אישי עם המצלמות ??

פורסם

תשמע,

אני עשיתי את הטעות הזאת בעבר של קניית דמויית SLR מהרמה הכי גבוה במקום לקנות SLR.

היום אני עם SLR בגלל שהמצלמות האלה נורא איטיות ומרגיזות ולא כיף לצלם בהן.

תשקול היטב האם אתה מעוניין ללכת בדרך הזאת, כיוון שאם תגלה אחר כך שזה לא מספיק טוב לך ותרצה לעבור ל SLR, תפסיד הרבה כסף בדרך.

פורסם
  • מחבר

SLR אמיתי ואיכותי באמת עובר את ה-10000, מספיק גם ככה 5000 בשביל מצלמה דיגיטאלית זה מעל ומעבר, אם אני אראה בדבר בתחביב אמיתי ורציני אחליף אולי ל-SLR אמיתית. בואו נחזור לנושא...

אגב, האם כדאי לקנות כרטיס הארדיסק קטן של 2.2GB או לקנות פשוט שני כרטיס CF X80 מהירים של LEXAR ? האם ההארדיסק הקטן זולל יותר סוללות ?

פורסם

תשמע, אני קניתי 10D יד שניה כולל 18-55 ב 4350 ש"ח. אבל לא משנה. אם החלטת החלטת.

בנוגע למצלמה לא יכול לעזור לך.

בנוגע לזכרון, המיקרודרייב אוכל יותר חשמל ולדעתי פחות אמין.

כרטיסי הCF הטובים מספיק זולים היום לדעתי כך שלא משתלם לקנות מיקרודרייב.

אל תתפרע, קח בהתחלה כרטיס של 1 גי'גה, סאנדיסק אולטרא 2 למשל.

צלם זמן מה, וראה אם הכרטיס מספיק לך. לדעתי אתה תראה שכרטיס אחד של ג'יגה יספיק לכל הצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

האם יש הבדל ממשי בין כרטיס CF רגיל לבין כרטיס CF X80 למשל ?

פורסם

למרות שכבר החלטת,

אל תתפתה למספר 8 מגה פיקסלים. אם אתה מוכן להשקיע כאלה סכומים כדאי שתדע (אם קראת באתר dpreview) שמצלמת SLR עם 6 מגה פיקסלים טובה יותר מכל המצלמות שהזכרת.

כל המצלמות הללו סובלות מרעש בגלל סוג החיישן והרעש רק יעלה ברגישויות גבוהות יותר. כולם מדברים על Canon EOS 300D והרבה בצדק. אתה יכול להשיג קיט בסיסי ב 6000 ש"ח לערך ואז אתה בדרגה אחרת לחלוטין מבחינת איכויות תמונה ושימוש.

תחשוב טוב, 8 מגה של תמונה מגורענת לא שוות 6 מגה של תמונה חדה נקיה ומהירה.

פורסם
  • מחבר

Cool, לפחות יש הסכמה בביקורות שהסוני טובה פחות מהשלוש... בין האולימפוס לבין הניקון יש קרב קרוב יותר כאשר הניקון טובה יותר לצילומי מאקרו לפי מה שקראתי אבל לאולימפוס איכות תמונה כללית טובה יותר מנגנון להפחתת רעש תמונה ואת האופטיקה הטובה ביותר במצלמות 8Mp כיום !

פורסם

Canon EOS 300D, מצלמת DSLR איכותית, תקציבית, המתאימה לך בדיוק... כמו כן, יש לך חופש די רחב עם האביזרים והעדשות.

שישה מגהפיקסלים שיעשו את העבודה היטב, הרבה יותר טוב מכל ה SLR-LIKE שתוצע פה.

לא חושב שהתקציב מהווה עבורך בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים