עבור לתוכן

לגבי ה RADEON 9600 PRO המזויפים

Featured Replies

פורסם

לפני מספר חודשים קניתי את ה ATI RADEON 9600 PRO של חברת POWERCOLOR, ראיתי בעמוד הראשי וגם בכתבה

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041018053632.html

שנתגלו בשוק דגמים מזוייפים שהם בעצם דגמים חלשים יותר שעשו להם OVERCLOCK ...

השאלה שלי, איך אני יכול לברר אם הכרטיס שלי מזויף (CHIPSET 9550) בלי כמובן להסיר את המאורר קירור והמשחה מעליו כדי לדעת... יש איזה תוכנה או משהו ?

למישהו אחר גם יש כרטיסים מהחברה הזו ?

פורסם

למישהו אחר גם יש כרטיסים מהחברה הזו ?

יש לי 2 שלהם.

PowerColor 9600Se

PowerColor 9600 Xt Barvo 256Mb

פורסם

בשביל לדעת אם זה מזויף אתה צריך לראות מה כתוב על הליבה הפיזית, כי כל תוכנת ניטור תגיד לך שזו ליבת RV350/360, שמשותפת ל9550/9600, ומזה אי אפשר להסיק שום דבר

פורסם
  • מחבר

לגבי התגובה הראשונה, לך תדע, אולי גם אלה מזוייפים....

לגבי הסרת המאורר, נראה לי פשוט עדיף להישאר גם ככה עם הגורטאה הזו (קניתי לפני רק חצי שני :( :( :(

עד שאני יקנה איזה NFORCE4 עם כרטיס חדש PCIE....

בתקווה שגם הוא לא יהיה גורטאה אחרי יום...

פורסם

Tul הודיעו כי הם הפסיקו לייצר כרטיסי מסך R9600Pro 128mb לפני ארבעה חודשים. אם רכשתם את הכרטיס מסך לפני יותר מ-4 חודשים סביר להניח שיש לכם את כרטיס אותנטי [אמיתי]. כמובן שיכול להיות שגם באותה תקופה היו כרטיסים מזוייפים אבל זה לא סביר אחרת היו עולים על זה ממזמן.

נכון לעכשיו הפתרון היחיד הוא להוריד את דוף הקירור ולבדוק את הרישום על הליבה, אם כתוב R9550 כשלמעשה רכשת R9600Pro הרי שרכשת כרטיס מזויף. אולי בקרוב ימצאו זמן לעדכן את תוכנות הניטור [RivaTuner למשל] שיוכלו לזהות כרטיסים מזוייפים מבלי להוריד את גוף הקירור.

נצטרך לחכות להתפתחויות נוספות בנושא כנראה.

פורסם

תגידו היה 9550pro לפני 4 חודשיים? חשבתי שזה חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים