עבור לתוכן

האם דרמל יכול לחתוך גם ברזל?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות דרמל לעשות MODים למארז. השאלה שלי אם הוא חותך גם **ברזל**... יש לי בורג עבה מאוד בקוטר סנטימטר... אני רוצה לדעת אם אני יכול לחתוך בעזרת הדרמל את הבורג הענק הזה.

תודה!!!

יניב

פורסם

חיובי

פורסם
  • מחבר

מגניב! זה פשוט בורג ענק שתופס את הכיור של האמבטיה שלנו :) והחלפנו כיור ואני חייב לנסר את הבורג הזה שתקוע שם... אני כבר לא צריך אותו.

תודה! אני הולך לקנות אותו היום וגם לעבוד איתו כמובן על המחשב, זה פשוט מזרז לי את הקנייה

יניב

פורסם

תתחדש , רק אל תקנה WOLF או היונדאי או משהו כזה מסריח

פורסם

תתחדש , רק אל תקנה WOLF או היונדאי או משהו כזה מסריח

דווקא היונדאי שלי מחזיק מעמד... נכון שהוא לא נראה מקצועי כמו המקורי, אבל לא כל אחד יכול להרשות לעצמו להוציא 650 שקל על כלי כמו דרמל.. בכל זאת, חוץ מלמשחקי מודים, לרוב האנשים הוא לא שימושי כל כך בחיי היום יום..

ולכותב הדיון: לפני איזה חודש היה לי מקרה בדיוק כמו שלך.. החלפנו ברזים, ואבא שלי היה צריך לנסר בורג, כי הבורג שהוא ביקש מחנות הברזים לא התאים, והדרמל עשה את זה בלא הרבה זמן...

רק כל כמה שניות תן למכשיר לנוח, כדי שהדיסקית תתקרר...

ד"א, הבורג שלי היה פלדה, אבל אני מניח שגם ברזל יכנע לדרמל.

רק אל תשכח משקפי מגן, מסיכה, ואם בא לך גם כפפות (גם להגנה, וגם כי הבורג מתחמם אם אתה מחזיק אותו).

כשאני חתכתי את שלי, יצאו מלא ניצוצות ואבק, אז שמתי משקפי מגן ומשיכה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם!

אבא שלי כבר הוציא את הבורג הענק הזה לבדו... אז את הדרמל אני יקנה מתי שאני באמת יצטרך אותו :P

יניב

פורסם

קודם כל לבורג צריך ראש כמו לחיתוך מתכת רגילה ולא בפירוש לא ראש לפח רגיל.

שנית דרמל עולה 450 500 בערך תיכנס לאתר שלהם פשוט אין לי לינק תעשה חיפוש בגוגל.

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מה זה דרמל?

פורסם

דרמל זה כלי שעובד על מהירות ולא על כוח.. הוא מגיע בדגמים הנפוצים בארץ ל 30 אלף סיבובים בדקה... אבל אם תפעיל עליו כוח, הוא יעצר או יאט... וזה רע..

אני מכנה אותו מחרטה, כי הוא משמש הרבה לחריטות.. אבל אפשר לחבר לו הרבה סוגי ראשים.. משחזות (אני חושב), דיסקי חיתוך, ראשי חריטה, כירסום, ועוד..

יש עליו ועל הראשים שלו פרטים בסטיקי..

וד"א, הוא עולה הרבה, אז יש אנשים שמעדיפים לחסוך ולקנות חיקוי של וולף או יונדאי, שיש בארץ.

מממ וכדי "לנסר" את הבורג השתמשתי בדיסדק רגיל... הוא אכל לי הרבה מהדיסק, אבל אחרי שלמדתי איך להשתמש בזה דיסק בודד שקיבלתי עם המכשיר הספיק לי...

היו שני ברגים... על הראשון שברתי שתיים או שלוש, ועל השני השתמשתי באחת בודדת, לא מחוזקת ולא בטיח (אם אני זוכר נכון) 8).

פורסם

קודם כל לבורג צריך ראש כמו לחיתוך מתכת רגילה ולא בפירוש לא ראש לפח רגיל.

לא ידעתי שיש ראשי חיתוך לפח ולמתכת רגילה... ואני לתומי חשבתי שפח זה גם מתכת... ::)

ראש 409 פשוט וסטנדרטי יתאים ל- 98% מסוגי המתכות, בטח ובטח לבורג מסכן...

פורסם

3e9b42f0478d1795.jpg

במקרה ובמקרה זה הסט שיש ברשותי :)

פורסם
  • מחבר

ראש 409 פשוט וסטנדרטי יתאים ל- 98% מסוגי המתכות, בטח ובטח לבורג מסכן...

אל תעליב את הבורג שלי ;) יש לו קוטר של סנטימטר.

114508534

תזכיר לי איפה קנית את הערכה הזאת

יניב

פורסם

מיאמי , ארה"ב , 60 $ :)

פורסם

אני רק רוצה להעיר שאם יש לו דיסק יהלום זה יהרוס את הדיסק בטוח

כי דיסק יהלום זה לאבן לא לא למתכת

פורסם

יש באייס במחיר שווה נפש לפי מה שהבנתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים