עבור לתוכן

R9800XT VS X800PRO ???

Featured Replies

פורסם

איזה מבין הכרטיסים יותר טוב?

ATi Original Radeon X800Pro 256-bit DDR3 256MB

http://www.ati.com/designpartners/media/images/x800pro_board.jpg

או

ATI Radeon 9800XT 256MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail

http://www.ati.com/designpartners/media/images/R9800xt_board.jpg

ולמה ה9800XT עולה כ500ש"ח יותר מהX800PRO שהוא הרבה יותר חדש ? (הוא מוחלש או משהו ?) ??

• תגובות 87
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

x800 pro טוב בערך פי 1.5-2 ממנו

הסיבות למחיר זה משיקולים כלכלים של החברה/חנות המוכרת

פורסם

רוב הסיכויים שאם תזמין את ה 9800XT פשוט יגידו לך שהוא כבר לא במלאי, פשוט לא מעדכנים לו את המחיר.

יום אחד הם יזכרו להסיר אותו מהאתר.

פורסם
  • מחבר

למה שיסירו ה9800XT כבר פסה ??

איך כרטיס שעולה בכזה מחיר יכול להיות כבר ישן ;D

פורסם

הוא לא ישן... אבל הוא הכרטיס הכי לא משתלם שיצא בכל הזמנים והוא ישאר ככה...

פורסם

6800GT יותר טוב

:xyxthumbs:

פורסם

ה-GT וה-X800 PRO שניהם מעולים.

אבל הבחירה ביניהם היא לא קלה, כיוון של-GT יש יתרון במשחקים מבוססים OPENGL (דום 3 וכל המשחקים שיהיו מבוססים עליו) ואילו הביצועים של ה-X800 PRO יותר טובים במשחקים מבוססים דירקט 9 (כמו ה"ל 2 וכל המשחקים שיהיו מבוססים עליו).

אי אפשר לדעת לאן שוק המשחקים יפנה... אבל אני חושב שלדירקט 9, ולכן ה-X800 פרו הוא כדאי יותר מה-GT.

בכל אופן, ה-X800 PRO הוא משתלם הרבה יותר מה-9800XT, זה בטוח.

פורסם

העובדה שDooM3 הוא OGL לא קשורה ליתרון שיש לGF6 בו, תעיף ל6800 את הUS הוא יוציא תוצאות פחות טובות מx800pro.

פורסם

ה-GT וה-X800 PRO שניהם מעולים.

אבל הבחירה ביניהם היא לא קלה, כיוון של-GT יש יתרון במשחקים מבוססים OPENGL (דום 3 וכל המשחקים שיהיו מבוססים עליו) ואילו הביצועים של ה-X800 PRO יותר טובים במשחקים מבוססים דירקט 9 (כמו ה"ל 2 וכל המשחקים שיהיו מבוססים עליו).

אי אפשר לדעת לאן שוק המשחקים יפנה... אבל אני חושב שלדירקט 9, ולכן ה-X800 פרו הוא כדאי יותר מה-GT.

בכל אופן, ה-X800 PRO הוא משתלם הרבה יותר מה-9800XT, זה בטוח.

אילו שטויות!

Geforce 6800 GT בפעם המיליון ואחת יותר טוב בכל ההיבטים מה- X800Pro חוץ ממהיבט של עיצוב גרפי בתוכנות כמו 3dsmax.

6800Gt יהיה יותר טוב מ- X800Pro בכל המשחקים!

פורסם

העובדה שDooM3 הוא OGL לא קשורה ליתרון שיש לGF6 בו, תעיף ל6800 את הUS הוא יוציא תוצאות פחות טובות מx800pro.

בנאדם... רמת השטויות שיוצאות לך מהפה עושות לך בושות... :kopfpatsch:

מה זה אם תוציא ל6800 את הUltraShadow אז הוא יהיה פחות טוב?

אז תוציא לx800 את התמיכה בדריקט איקס והGF2 יעקוף אותו! :lol:

פורסם

תגיד לי אתה יודע בכלל מה זה UltraShadow?

הפונקציה הזאתי באה להקל על רינדור Volume Shadow, ע"י ניפוי מראש של האלמנטי הלא רלוונטיים. תחשוב על זה שיש לך מקור אור מאחורי מקרר, והמקרר מטיל צל, מול המקרר בשטח של הצל עומדת פחית קולה, הפחית לא תטיל צל משלה. הUS זאת פונקציה שמונעת את חישוב הצל לפחית, בלעדיו הכרטיס היה מחשב צל גם לפחית, למרות שהצל הזה לא היה נראה במציאות.  DooM3 משתמש בזה המון, הכרטיסים של ATi צריכים לחשב את הצללים עבור כל האלמנטים, הGF6 צריך לחשב בערך לשליש מהם. תעיף את זה ה10800 יוביל. גם אם DooM3 היה בDX9 ומשתמש בתכונה הזאתי היה לGF6 יתרון.

אז לסיכום STFU!!!

פורסם

Raul ו x_dror

אל תשימו לב אליו

הוא סתם fanboy שקנה x800xt ולא רוצה להרגיש לא נדפק... :lol: :lol: :lol: :lol:

אז קשה לו לקבל את העובדה שה GT במקרה הזה הרבה יותר טוב (בכללי) מה x800pro.

לא משנה מה גם עם יראה שה 6800 יעקוף את ה x800xt (כמו שמראים במבחנים של d00m3) יהיה לו מה להגיד...

:lol:

קשה עם fanboys...שיש להם כרטיס של חברה אחד בזמן שכלום ממליצים על החברה האחרת.

::)

פורסם

A: ומה אתה קנית?

B: אתה לא מבין שדום פותח על 6800.. ברור שה6800 יעקוף את הX800XT בדום..

C: לראול יש 6800GT עד כמה שאני זוכר. זה עושה אותו גם לא רלוונטי?

פורסם

מה הקשר? המלצתי פה על כרטיס כלשהו?!  :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

סה"כ אמרתי שהיתרון של הGF6 בDooM3 לא קשור לעובדה שהוא רץ תחת OpenGL.

אני Fanboy ואני לפחות יודע למה אני כזה, ויכול לנמק את דברי בצורה נורמאלית, לך אין בכלל מושג על מה אני מדבר, אז אני לא מבין למה אני טורח בכלל.

כולם ממליצים, אז אתה ועוד 2 אנשים ממליצים על הGT, ברוב הפורומים הנורמאליים, במיוחד האלה שעוסקים בחומרה גראפית, הPRO מקבל מספיק מחמאות, ועל הXTPE חולמים בלילות.

הGT כרטיס מאוד חזק, אבל שוב לא התייחסתי בכלל לכרטיסים, אלא למה שהוא אמר שהיתרון בDooM3 קשור לעובדה שהמשחק רץ תחת OpenGL כביכול. אז די עם כל הקישקושים חסרי התוכן שלך.

פורסם

נראה לי DOGMA ו- Pmor עובדים ב ATI.

(:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים