עבור לתוכן

OC מדהים של סמפרון 3100 - חבל"ז

Featured Replies

פורסם

וואו :)

1.8Ghz @ 2.53Ghz על קירור אוויר פשוט !  :yelclap:

(בתנאי מעבדה כמובן בלי מארז חח )

פורסם

זה לא כזו בעייה... אני עם הטיבריד 1800 שלי הגעתי ל2.3GHZ עם קירור אוויר... הוא לא הייה יציב במיוחד, אבל זה רק בגלל הלוח העלוב שיש לי...

אבל בכל זאת, אחלה ביצועים יש לסמפרון הזה :xyxthumbs:

פורסם

אחרי מה שקראתי לאחרונה על ה-Sempron S754 אני חושב שהם הולכים להיות חלופה מצויינת לכל מי שרוצה לקנות מחשב מבוסס על S754 ולא רוצה להשקיע יותר מדי על מעבד A64 אבל בכל זאת להשאיר לעצמו אופציה לשדרג למעבד כזה בעתיד [ובינינו, מהנסיון עם AMD סביר להניח שהיא תמשיך לייצר A64 לתושבת זו לפחות עד סוף 2005].

כל מי שמתכנן לרכוש מחשב חדש [וזול] ורוצה לשמור על אופציה לשדרוג כדאי לו לדעתי ללכת על S754 ולשכוח מ-Socket A.

פורסם

ה3700+ הוא המעבד המהיר ביותר שיצא ל754, ככה אמרה AMD וככה גם מאשרים כל האתרים המקצועיים. זה לא אומר שהסמפרון לא משתלם, הוא משתלם מאוד, זה אומר שזה סוקט בלי עתיד, וזה לא כזה דבר נורא!

פורסם

ytoledan, הכל טוב ויפה אבל אתה מוכן להסביר לי למה בדיוק באשכול הזה התגובה שלך קשורה?

פורסם

הממ, אני מנחש שהתבלבתי בת'רדים שהתכוונתי להגיב בהם.

:lol::screwy: ;D :nixweiss::kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אחרי מה שקראתי לאחרונה על ה-Sempron S754 אני חושב שהם הולכים להיות חלופה מצויינת לכל מי שרוצה לקנות מחשב מבוסס על S754 ולא רוצה להשקיע יותר מדי על מעבד A64 אבל בכל זאת להשאיר לעצמו אופציה לשדרג למעבד כזה בעתיד [ובינינו, מהנסיון עם AMD סביר להניח שהיא תמשיך לייצר A64 לתושבת זו לפחות עד סוף 2005].

כל מי שמתכנן לרכוש מחשב חדש [וזול] ורוצה לשמור על אופציה לשדרוג כדאי לו לדעתי ללכת על S754 ולשכוח מ-Socket A.

לא בטוח. ה 3100 אוברקלוקר נהדר ומגיע גם בלי OC לביצועים קרובים מאוד ל 64 ביט. אבל גם עולה כרגע כמעט כמו 64 ביט. הסמפרונים האחרים לא משהו, לפחות ממה שראיתי. צריך גם לזכור שלוחות לסוקט 754 עדיין אינם זולים.

פורסם

נכון - אבל כבר היום אפשר לקחת לוח טוב מאוד ל754 - הEPOX 8KDA3J בסביבות ה600 ש"ח - קצת פחות אם אני לא טועה ... שזה סביר +

פורסם
  • מחבר

כן אבל במפרטים לחוצים אפשר לקנות NF7 בפחות מ 400 שקל ו AXP2500 טריי, או לוח זול לאינטל עם כרטיס מסך OB ועם סלרון D.

כשהמחיר של ה 3100 ירד לאזור הסלרון D 2800 ועוד קצת, וירדו קצת המחירים של לוחות 754 ה 3100 יהיה באמת אופציה חבל"ז. אבל, אל תשכח שגם הסלרון D אוברקלוקר מצויין.

התחרות הזאת עושה למשתמשים רק טוב.

פורסם

נכון... אבל מה הבדלי המחירים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים