עבור לתוכן

כרטיס של 1000 שקל משתווה ל 3000 שקל ולפעמים אף עוקף. PCI-e בביקורת.

Featured Replies

פורסם

שמתי טבלה של 2 האתרים שיהיה לכם יותר נוח להשוות בין 2 האתרים...

לכאלו שקשה להיכנס ולראות לבד.

:xyxthumbs:

מקווה שזה עוזר.

"שמת טבלאה" שמת את הבדיקה היחידה שכן עוד איך שהוא מתאימה, הבדל של 20~ FPS אבל עדיין באחוזים זה קטן יחסית, בכל השאר ההבדלים יותר מורגשים.

• תגובות 59
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמת טבלה, אבל עדיין לא התייחסת למה שאמרתי... אולי אין לך תשובות?  :s05:

ה6800GT אכן מנצח את הX800 פרו, אבל בסיבוב של האחים הגדולים (U וXT) הXT מנצח - ולעתים אפילו בהפרש גדול מדי.

לפי התגובות שלך, דווקא נראה כאילו אתה הוא הפאנבוי פה, ואע"פ שזה יכול להיות דבר לגיטימי, אתה פשוט מכחיש כל דבר שאומר שATI טובים (אם לא יותר טובים מאנווידיה)

פורסם

כן הבן אדם nVidiot גמור אין לי בעיה עם Fanboyים יש לי בעים אם כאלה שלא מבינים בגרוש והם עדיין משחקים אותה כאלה.

פורסם

תגיד לי DOGMA, לא נמאס לך להיות פאן בוי מעצבן של ATI?זה כבר מתחיל לעצבן שבכל מקום שיביאו אתר שיביאו שג'יפורס לוקחת את רדאון אתה תבוא ותקטול, ולמה? מי יודע מה הסיבות שלך.

אני לא יודע מה הסיבות שלך להראות דפוק(בלי לפגוע), אבל מעניין מה היה קורה אילו ה X700 פה היה קורע את הג'יפורס במבחן מה היית אומר.

תפסיק לעשות מעצמך צחוק וכל פעם לנסות לדחוף לנו שרדאון יותר טוב, זה כבר נמאס ואני בטוח לא היחיד שחושב פה ככה

ולא אמרתי ש6600 הכרטיס הכי טוב שיש, הוא פשוט מנצח פה את x700, אתה לא רוצה להודות אל תודה

פורסם

שאלה

אתם רבים על שני כרטיסים שאפילו לא אמורים להתחרות אחד בשני??

DOGMA גם אם קנית וגם עם לא הכרטיס הזה חזק מאוד ואם יש לך אני בטוח שתהנה בו מאוד ;)(אם כן אז איזה הPCIE? ואם כן אז איזה לוח יש לך?)

וה6600GT זה כרטיס מעולה שאני קונה אותו למרות שרציתי משהו קצת יותר חזק כמו ה6800U אבל הלוח שלי לא תומך AGP :pissed: :pissed:

ואין לי בנתיים לקנות משהו יותר חזק אז אני קונה משהו ממוצע שיספיק עד שיצאו הדור הבא ישר עם PCIE אני מקווה

*עריכה

אתם יכולים בבקשה לענות על השאלות שלי? :-\

פורסם

אני רב איתו על זה שהוא מביא ביקורות שהוא יודע שהן לא אמינות.

ה6600GT כרטיס חזק ועדיף על הx700xt, ביותר חלשים הX700 עודיף על ה6600NU. אבל שוב הכרטיס בקושי מתקרב ל6800NU ובטח ובטח שלא ל6800GT/U ו10800XT/PRO

לי יש x800pro שהומר לXT והוא לAGP.

פורסם

אני רב איתו על זה שהוא מביא ביקורות שהוא יודע שהן לא אמינות.

ה6600GT כרטיס חזק ועדיף על הx700xt, ביותר חלשים הX700 עודיף על ה6600NU. אבל שוב הכרטיס בקושי מתקרב ל6800NU ובטח ובטח שלא ל6800GT/U ו10800XT/PRO

לי יש x800pro שהומר לXT והוא לAGP.

קודם כל אני בטוח שאתה נהנה לשחק עכשיו(אני צודק??) שנית אני אין לי מה לעשות אני חייב לקחת PCIE וזה הכרטיס הכי חזק בשוק לPCIE אני יודע שיש את הX800XT אבל הוא יקר כמו לא יודע מה וגם אין בארץ

אז בישבילי אני מסתפק וגם הוא יריץ טוב את המשחקים עד שיצאו החדשים

פורסם

THE KON: בת'ראד שלך כתבת שהמגבלה שלך היא 2000 שקל, ולכן לא המלצתי לך אבל יש X800XT ב3400 שקל בפנדה לPCI-E.

חזרה לעניין:

הביקורת שהוא הביא ממש לא מקצועית, ולא רק שלא בוחנת את הכרטיסים על פילטרים, ובמגוון רזולוציות (רומז על חפיפניקיות)

אלא גם שהיא שמה (פרט לX800XT כמובן) כרטיסים שכולם יותר חלשים מה6600... ועוד: היא נותנת ל6600 ביצועים עדיפים מאשר שאר הביקורות, וגם אף פעם לא ראיתי ביקורת \ סיקור מהאתר הזה..

פורסם

קודם כל אני בטוח שאתה נהנה לשחק עכשיו(אני צודק??) שנית אני אין לי מה לעשות אני חייב לקחת PCIE וזה הכרטיס הכי  חזק בשוק לPCIE אני יודע שיש את הX800XT אבל הוא יקר כמו לא יודע מה וגם אין בארץ

אז בישבילי אני מסתפק וגם הוא יריץ טוב את המשחקים   עד שיצאו החדשים

לא אמרתי שהוא לא חזק, תקנה אותו הוא כרטיס שווה, אבל שלא תחשוב לרגע שהביקורת הזאתי נכונה, והוא מתשווה ל10800/6800.

פורסם
  • מחבר

בדיוק הנקודה שלי :-*

מה ש pelly אמר (בעמוד הקודם)

ואיך אני בדיוק fanboy עם הכרטיס הישן שלי היה 9500?? הא? מוזר , לפי מה שאני זוכר זה ATI.....

ובקשר לביקורות נתתי את ההשאווה שאתה נתת לי בין ה stress testim...

בין הביקורת שאתה נתת ואני נתתי ...

וההבדלים בין הביקורות ה 10 fps לביקורת שאני הבאתי...

ומה שבכלל נסיתי להגיד בכלל כמו ש pelly אמר שבשביל כרטיס שעולה 1000 שקל הוא מתמודד יפה מול כרטיסים יותר יקרים ...

ועוד משיג את אותם ביצועים לפעמים...

שזה מכובד בשביל כרטיס שהולך עכשיו להיות ה mainstream....

mainstream עם תכונות של high end....

:xyxthumbs:

זה מה שאנשים מחפשים לא כולם יכולים לזרוק 2500-3500 שקל לכרטיס מסך....

:nixweiss:

פורסם

לא אמרתי שהוא לא חזק, תקנה אותו הוא כרטיס שווה, אבל שלא תחשוב לרגע שהביקורת הזאתי נכונה, והוא מתשווה ל10800/6800.

אני אכפת לי מהביקורת לי חשוב רק שהוא יהיה טוב שיהיה שווה תכסף ויריץ לי תמשחקים כל זמן ששלושת הדברים האלו תקפים אני אין לי בעיה

אבל רק לידע כללי אתם יכולים לענות לי על השאלה??

פורסם

מה הוא אמר?... שה6600GT מנצח 9800XT ו5950U? את זה גם הX700XT עושה.. את זה גם עושה ה6800 הרגיל, למרות שהוא עולה פחות..

THE KON: אם תוכל לחזור על שאלתך.. שכחתי אותה ולא הבנתי לאיזה שאלה אתה מתכוון.

פורסם

אני אכפת לי מהביקורת לי חשוב רק שהוא יהיה טוב שיהיה שווה תכסף ויריץ לי תמשחקים כל זמן ששלושת הדברים האלו תקפים אני אין לי בעיה

אבל רק לידע כללי אתם יכולים לענות לי על השאלה??

כן הוא שווה את הכסף כרגע כמו שכל כרטיס אחר בשוק, בעוד חצי שנה יצא כרטיס שיעלה כמוהו ויכפול אותו. אותו דבר יקרה גם ל6800. בכל מקרה אם אתה מתכנון לקנות מערכת עם תמיכה בPCIE לך על ה6600GT, אם התקציב שלך נמוך יותר לך על הx700 הרגיל הוא עדיף על פני הnu. בכל מקרה אם אתה מתכנון לקנות את ה939 עם Nf4 יש עוד זמן ולך תדע מה יצא עוד.

פורסם

הנה:

אבל שאלה מה יותר טוב?? ב-GPU Manufacturing Process מה יותר טוב 0.11 או 0.13?

ובDirectX מה יותר טוב ה9.0C נכון?

פורסם

כן הוא שווה את הכסף כרגע כמו שכל כרטיס אחר בשוק, בעוד חצי שנה יצא כרטיס שיעלה כמוהו ויכפול אותו. אותו דבר יקרה גם ל6800. בכל מקרה אם אתה מתכנון לקנות מערכת עם תמיכה בPCIE לך על ה6600GT, אם התקציב שלך נמוך יותר לך על הx700 הרגיל הוא עדיף על פני הnu. בכל מקרה אם אתה מתכנון לקנות את ה939 עם Nf4 יש עוד זמן ולך תדע מה יצא עוד.

לא אני לא קונה AMD כי לפחות לעכשיו זה לא מתאים לי

ולא לפחות טני לא חושב שיש הצדקה לכל מחיר דוגמא: ה-9800XT או 6800U

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים