פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים שלום!!!האם כשאני מחליף לקבצים באמיול את השם זה משפיע על ההורדה..?ז"א האם האמיול יפסיק לזהות אותם או שהאימיול הולך לפי מעיין מספר סידורי ולא חשוב לו איך יקרא השם של הקובץ...תודה!!!
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים אתה מתכוון לשנות את השם של הקובץ תוך כדי הורדה? בתוך ה shared files? אז לא,אין שום הפרעה,אבל אם תשנה סתם לדוגמא איזה סרט פורנו לפרק בסידרה סימפסון זה יהיה ליים.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר התכוונתי דרך התוכנה עצמה יש אפשרות אם עושים כפתור ימני על קובץ שנמצא תחת האפשרות העברותיש אפשרות שנקראת פרטי קובץ ושם יש אפשרות שנותנת לך לשנות את שמו של הקובץ....אז אם אני משנה משם זה הורס משהו???אני חושב שלכל קובץ יש מעיין מספר סידורי והוא נקרא "האש" לא???
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים אתה מתכוון לשנות את השם של הקובץ תוך כדי הורדה? בתוך ה shared files? אז לא,אין שום הפרעה,אבל אם תשנה סתם לדוגמא איזה סרט פורנו לפרק בסידרה סימפסון זה יהיה ליים. אתה מדבר מניסיון? חחחח ;D ;D ;D ולא אי אפשר לעשות rename באי-מיול אם לזה התכוונתה...
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר אוקי למרות שאני לא בטוח לגבי זה אני כעמט בטוח שאפשר אני יחקור את הנושא מקרוב O0 :DJsmile: איזה מגניב!!!!!!!
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים אולי השינוי לא יפריע להורדה שלו אבל לפי דעתי זה יכול להפריע לכאלו שרוצים להוריד ממנו את אותו הקובץ.....לא ?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים אולי השינוי לא יפריע להורדה שלו אבל לפי דעתי זה יכול להפריע לכאלו שרוצים להוריד ממנו את אותו הקובץ.....לא ? לא,לכל קובץ יש את ה hash שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.