עבור לתוכן

מתי מעבדי ה 3000 וה 3200 בשקע 939 יגיעו לארץ??

Featured Replies

פורסם

בארצות הברית ה3200 עולה 900 שקל!!!

לארץ הוא עדיין לא הגיע

מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע או באיזה חנות אני יכול למצא אותו?

תודה.

ועוד שאלה:

אם יש לי את האפשרות האם כדי לי להביא אחד כזה מחול?

האם אני יסתכן שאולי תוך שבוע יקרה משהו ואז המעבד הלך קפיש כי אין לי אחריות בארץ

האם אפשר להשיג אחריות בארץ?

תודה

פורסם

אל תזמין מחו"ל , כי בקרוב מאוד המעבדים האלו יגיעו לארץ .

ואז לא תיהיה לך אחריות בארץ , וחוץ מזה לא מדובר במשהו שאי אפשר להשיג בארץ והוא נורא יקר אם היה מדובר בדבר כזה אז אולי היה שווה להזמין מחו"ל

אבל מדובר בדבר שיגיע לארץ ויהיה יחסית זול תיהיה סבלני אני מאמין שתוך שבועיים פחות או יותר הם כבר יגיעו .

פורסם

הממ

אם היה מדובר בשבועיים סה"כ, הייתי מחכה לפני הקניה.. הבעיה היא, שאפילו אם יגיעו מעבדים תוך שבועיים, עדיין יש את עניין הלוחות..

מצטער שאני מתפרץ ככה לת'רד, אבל זה די קשור ורלוונטי - גם לפותח הת'רד.

מתי יגיעו לוחות נורמליים? האם כבר יש ביקורות עליהם? ומה מחירם? למישהו יש קצת מידע בנושא?

תודה,

נדב.

פורסם

מה הכוונה לוחות נורמלים ??

בנתיים יש את הלוח של Gigabyte GA-K8NSNXP-939 nForce3 Ultra שכפי שאתה רואה מבוסס על ה NF3 ULTRA .

שזה צ'יפסט מצוין , רק שלא כמו ה NF4 עם PCI-E (שזה הדבר העיקרי שכולם מחכים לו) והלוח דיי טוב .

ויש את הלוח של MSI K8N Neo2 Platinum שגם הוא מבוסס על הצ'יפסט NF3 ULTRA וגם הוא לוח בסדר .

חוץ מזה יש את הלוח של ASUS ושל ABIT אבל אני לא הייתי מתעסק איתם , הם לא משהו .

יש את ה rev2.0 של ASUS אבל עזוב אותך...

בקיצור לדעתי הכי ממולץ כרגע (עד שייגיע ה NF4 ) זה הג'ייגביט .

מחירו של הג'יגבייט נורא יקר והוא עומד על 1400ש"ח .

הלוח של MSI עולה 925 ש"ח .

זהוו.. מה עוד ?

פורסם

תכלס על פי nvidia

היום 19 ועד ה 21 ה nforce4 אמורים להיכנס לשוק...

אבל זה בחול...

אבל נראה בימים הקרובים מה קורה....

פורסם

כן ה NF4 יכנסו לשוק כנראה ב21 .

אבל הלוח שתומך ב SLI של NVIDIA יגיע יותר מאוחר .

מחירו של לוח התומך ב SLI כנראה יהיה 199$ .

לוחות ה NF4 ULTRA יעלו בין 100$ לבין 150$ תלוי בפצ'רים על הלוח .

והלוחות בגירסא הרגיל של NF4 יעלו בין 55$ לבין 80$. .

המחירים כמובן הם של חו"ל , ובטח בארץ הלוחות יהיו יותר יקרים .

כנראה שבנובמבר כבר נראה לוחות כאלה .

פורסם

העניין הוא כזה: אני מחכה כבר הרבה זמן לקנות מחשב.. די מבאס כל העניין.

מה יתן לי 939 מול ה745? באותם מהירויות, האם יש הבדל בביצועים?

מבחינת שדרוגים, הבנתי שעדיף 939 בשביל ה PCIe, אבל עכשיו ראיתי שגם ל754 יהיו גרסאות עם PCIe..

השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה עכשיו 754 ללא PCIe, לוקח כרטיס AGP (r9800p), ואין לי כל עניין ב SLI, אז כל מה שאני מפסיד הוא רק ה PCIe, כי חוץ ממנו אין הבדל בין הלוחות?

זאת אומרת שכשאני ארצה לשדרג לכרטיס טוב יותר, שכנראה יהיה PCIe מכיוון שה AGP יכחד, אז אצטרך לשדרג גם לוח (ל754 עם PCIe) או לוח+מעבד (ל939).

הבנתי נכון? האם פספסתי משהו??

לפותח הת'רד, שוב, מצטער על ההתפרצות..

תודה,

נדב.

פורסם

שמע סוקט 939 עדיף בגלל שהוא כאילו סוקט העתיד , וככה הוא נותן יותר אפשרויות שדרוג .

חוץ מזה יש את ה Dual Channel אבל זה פרט שולי , אם אתה לוקח סוקט 939 זה רק בשביל אפשרויות שדרוג .

עכשיו , מה שאמרת נכון , לא פספסת שום דבר , אתה תצטרך להחליף גם לוח בעתיד אם תרצה PCI-E (אבל אני מאמין שגם תחליף מעבד)

לכן מה שהכי טוב לעשות זה לחכות קצת למעבדים בסוקט 939 שיהיה לך אפשרויות שדרוג בעתיד ולא תצטרך להחליף לוח בעתיד וכו' .

פורסם

המעבדים בסוקט 939 טיפה יותר מהירים מהמקבילים שלהם ב754. זאת לדעתי סיבה מספיק טובה לחכות שבועיים :)

פורסם

אין לי שום בעיה לחכות שבועיים - אם היה מובטח שיהיו לוחות זולים עד אז.

כרגע, אין ממש כאלה. השאלה היא, האם לוחות שעולים מקסימום 80$ בחו"ל, יכפילו את מחירם בארץ..?

נדב.

פורסם

תראה עוד הפעם אני לא נביא , אבל כמו תמיד אתה יודע דברים שמגיעים לארץ תמיד יותר יקרים .

אם לא יוכפלו במחיר , אבל הם יהיו יותר יקרים וזה בטוח .

פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח לך מתי המעבדים המיוצרים בתהליך ייצור של 90ננומטר יגיעו לארץ. זה יכול לקחת שבוע, שבועיים ואפילו חודש.

מאחר ואין יבוא סדיר של המעבדים בארץ [ליבואן הרשמי אין אישור להביא איתם ולא ידוע מתי הוא כן יביאם] מה שאתה רואה בארץ זה "יבוא אפור" כמו שאומרים.

זה לא אומר חלילה שלא נותנים לך אחריות אבל זה אומר שאין "אבא ואמא" עיקריים שמתקשרים ישירות עם AMD ככל הנראה.

אתה מוזמן להמתין, בכל מקרה היום AMD הורידה מחירים על מעבדי Athlon 64 מה שאומר שתוך שבועיים המחירים יתעדכנו גם פה.

פורסם

אנרי תקלוט כבר, Asus A8V rev2.0 הוא אחד הטובים.

פורסם

רשמתי אותו שמה...תקלוט כבר אתה ...

במדינה שלנו בקושי יש לוחות ל 939 וגם אין מוכרים ממש מבינים (דוגמא AMD ואינטל) אז לך עכשיו ותגיד למוכר

שיביא לך A8V וגם עוד rev2.0 אני רוצה לראות אם הוא בכלל מבין מה אתה רוצה , וגם אם כן מאיפה הוא יביא לך  rev2.0

אפילו בפנדה (שאם סתם כותבים שם , אין) חוץ מזה זה לא כזה מציאה ה A8V הוא נחמד כמו ה MSI והג'יגבייט .

פורסם

אסוס לדעתי סתם מסריחים 40% מהמחיר רק הולך על השם שלהם...(כאילו הם חברה טובה אבל גנבים)

כמו איזה פראייר אחד פה קנה x800xt של אסוס ב 4600 שקל

:lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים