עבור לתוכן

בבקשה עזרה ! איזה לוח , מעבד וכרטיס מסך עדיף ? דחוףףף

Featured Replies

פורסם

MSI K8N Neo PLATINUM

AMD ATHLON 64 3200+ BOX

או

AMD ATHLON 3500 S-939 64 BIT

ABIT AV8 S-939 SATA GBL

MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MG

או

MSI RADEON 9600 XT 256 MG

פורסם

מה התקציב אחי ?

פורסם
  • מחבר

יש תקציב רק תגיד מה עדיף למשחקים מכל אלה !

תודה חח ;D

פורסם

לא הבנתי ממש מה אתה שואל .

אם אתה מתכוון מה יותר עדיף 3500+ ו AV8 או 3200+ ו MSI K8N , אז זה כאילו ברור שה 3500+ ייתן יותר ביצועים , השאלה אם זה שווה את המחיר .

אם לא לכך התכוונת אז תסביר שוב בבקשה , (ואם לא אכפת לך אז תיתן תקציב לשילוש הזה , אולי שווה לך ללכת על משהו אחר)

פורסם
  • מחבר

זאת בדיוק הכוונה כמו שרשמת אבל תגיד לי גם איזה כרטיס מסך עדיף למעבד וללוח הטובים ביותר !

התקציב הוא עד 6200 למחשב שלם שכולל רק לוח, מעבד  וכרטיס מסך !

לא הבנתי ממש מה אתה שואל .

אם אתה מתכוון מה יותר עדיף 3500+ ו AV8 או 3200+ ו MSI K8N , אז זה כאילו ברור שה 3500+ ייתן יותר ביצועים , השאלה אם זה שווה את המחיר .

אם לא לכך התכוונת אז תסביר שוב בבקשה , (ואם לא אכפת לך אז תיתן תקציב לשילוש הזה , אולי שווה לך ללכת על משהו אחר)

פורסם

אתה יכול לקנות במחיר הזה שילוש מעולה למשחקים והוא :

AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,295 ש"ח

MSI K8N Neo2 Platinum 925 ש"ח

Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,690 ש"ח

5,910 ש"ח

אם אין ברצונך לחכות ל NF4 עם ה PCI-E תקנה את המערכת הזאת , היא תיהיה מעולה למשחקים .

אתה אפילו יכול לקחת 6800ULTRA אבל אני לא חושב שיש בכך צורך , עם OC לכרטיס הזה של לדטק אתה יכול להגיע למהירות של ה ULTRA .

בכל מקרה עזוב אותך שטויות אני הייתי הולך לקנות את המערכת הזאת , בלי לחכות לשום NF4 וזה מה שאני כנראה גם עושה .

פורסם
  • מחבר

השתגעת :bash:

כזה מחיר לגרטיס מסך !?!?

אל תשכח שאני צריך גם לקנות ספק מארז וכל מיני !

התכוונתי מה עדיף : רדאון 9800 פרו עם הקירור הגדול על כל הכרטיס לא המעוין הזה זה הקירור שנמצע על כל הכרטיס

או רדאון 9600 אקס טי !

פורסם

א.זה לא דחוף

ב.קרא את חוקי הפורום בנוגע לכותרות

ג.יש פורום גראפיקה לשאלות על כרטיסי מסך

תודה.

פורסם

זאת בדיוק הכוונה כמו שרשמת אבל תגיד לי גם איזה כרטיס מסך עדיף למעבד וללוח הטובים ביותר !

התקציב הוא עד 6200 למחשב שלם שכולל רק לוח, מעבד  וכרטיס מסך !

לי נראה שאתה זה שהישתגעת  :bash:

תראה מה כתבת פה התקציב הוא למחשב שלם שכולל רררקק לוח מעבד וכרטיס מסך !!

אז אני הבאתי לך מפרט מעולה לתקציב הזה , אז אני לא מבין מה אתה רוצה .

לדעתי כדי שתלך עם התקציב שלך לפורום מפרטים ותגיד שאתה רוצה ב 6200 ש"ח או כבר לא יודע כמה .

שאתה רוצה מחשב בתקציב זה וזה ...

חוץ מזה בקשר לכרטיס מסך תשאל בפורום גרפיקה אני לא מבין מה זה קשור לפה

פורסם

אם הבנתי אותך נכון הדילמה שלך היא בין מעבד 3500+ עם רדאון 9600XT לבין מעבד 3200+ עם רדאון 9800PRO, נכון?

אם כך התשובה חד משמעית - הבחירה השנייה. מאיץ גרפי חזק משפיע הרבה יותר על משחקים מאשר מעבד חזק יותר, הרי רב עומס העיבוד במשחקים נופל על המאיץ הגרפי וההדלים בין ה 9600XT ל 9800PRO משמעותיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים