עבור לתוכן

מחפש חיישן טמפרטורה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש חיישן טמפרטורה קטן שניתן לחבר על רכיבים כמו זיכרון כונן קשיח וכו.

תודה

פורסם

www.noacomp.co.il

או לחילופין

www.pccool.co.il

או שוב..

www.chip.co.il

במידה ולא עמד בציפיות יש בראשל"צ סימטה בשם סימטת המוסיקה בקרבת היקב שם יש חנות ע-נ-ק-י-ת למוצרי אלק' סע לשם.

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

אני מחפש חיישן כלומר רכיב קטן ולא ערכה מוכנה שיש בחנויות מחשבים.

ואני מכיר את המקום זה סמוך לקניות רוטשילד, הקיטים של אלי, אם אני לא טועה.

זה לא כזה ענק.

פורסם

הרכיב עולה 5 שקלים בערך והוא עם שתי רגליים משהו ממש פשוט אבל כמו לכל רכיב חובה להגן עליו ולספק לו מעגל וגם בשביל המתחים.

פורסם

www.noacomp.co.il

או לחילופין

www.pccool.co.il

או שוב..

www.chip.co.il

במידה ולא עמד בציפיות יש בראשל"צ סימטה בשם סימטת המוסיקה בקרבת היקב שם יש חנות ע-נ-ק-י-ת למוצרי אלק' סע לשם.

בהצלחה !

בבקשה תסביר איפה,אני מקווה שאתה לא מדבר על הסימטה הצמודה לקניון רוטשילד יש שם מוכר ממש ממש לא סימפטי כזה שהוא אחד הגנבים...

פורסם

נכון אני מסכים אבל אתה מעדיף ללכת לת"א לא. אבן? גם לו אני מניח יש..

פורסם
  • מחבר

הרכיב עולה 5 שקלים בערך והוא עם שתי רגליים משהו ממש פשוט אבל כמו לכל רכיב חובה להגן עליו ולספק לו מעגל וגם בשביל המתחים.

תן לי שם, לינק, תמונה, משהו

פורסם

אתה נוסע לשדרות הר ציון בת"א מול התחנה החדשה על פינת הרחוב החנות הכי זולה שם ושם ימצאו את מבוקשך תבדוק אם יש להם אתר אני בספק!

בכל מקרה אין להם משלוחים וזה בדוק!! תלך יהיה תקנה תהנה !

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לקנות סתם.

אני רוצה דפי נתונים לראות אם זה מתאים למה שאני צריך ולראות איך לחבר אותם לאיזה רכיב וכו.

פורסם

אתה מחבר אותו לנגד נניח 200 אוהם משהו כזה והוא פועל. דפי נתונים לא יגידו לך כלום כי אתה לא תבין בהם.

פורסם

פועל מה? זה נגד טרמי בטח צריך לחבר אליו מעגל עם צג שיציג את הטמפ' לא?

פורסם

כן. אבל למעגל של LCD יש מעגל סטנדרטי שלא משנים אותו והוא קבוע לכל הצגים הפשוטים.

אני מציע לא לקחת תצוגת LCD בשביל טמפ'. כי אם זה רק למטרה הנ"ל קח צג SEGMENTS -7, זהו צג בעלות 5 ש"ח.

מראה ספרה ויש 2 ספרות בערך 10 ש"ח. תצוגה אדומה בד"כ אתה יכול כחולה והיא ליגה !!

פורסם

תגיד אתה בטוח שאתה יודע מה אתה אומר?

אם תיקח את החיישן ותחבר ל 7 segment איך זה יעבוד :kopfpatsch:

אני במקרה כבר מנסה המון זמן לחושב איך לעשות אחד וחבר בכיתה נתן לי הדרכה.

חיישן טמפרטורה (3 רגליים) מחובר ל A/D ומשם אתה נותן ב Vref מתח ששווה למתח השינוי לטמפרטורה של החיישן (כדי שיעלה סיביט אחת למעלה על כל עליה בטמפרטורה) משם צריך לחבר למשהו שיהפוך אותו לעשרוני (bcd) ומשם למקטעים (הכל בגדר רעיון בלבד).

אני לא יודע איך לכייל אותו עדין וגם איך לעשות את הפיענוח של המידע הבינארי מה A/D אז שמישהו יעזור בבקשה.

עריכה:

קצת פרטים- החיישן הוא lm35 וצריך באמת 200 אום לחבר אליו

http://www.datasheetarchive.com/download.php?pi=453102

דפי נתונים.

פורסם

אם אני שם בקר ל- 7 סיגמנט אז את מה זה החליף לי בפרוייקט מסוג זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים