עבור לתוכן

האם ה6600gt מספיק לעוד 4 שנים או צריך כרטיס מסך חזק יותר

Featured Replies

פורסם

טוב אז כך. אני הולך לקנות מחשב בקרוב אני צריך כרטיס מסך. יש לי 5000 שקל תקציב ועם מחשב כמו שאני הולך לקנות אין לי מספיק כסף ל6800gt אז אני חייב להיתפשר אני הולך על ה6600gt האם זה שווה או לעשות מעמצים קשים להוריד פה ושם קצט ולקנות את ה6800gt אני היום בן 14 עוד 4 שנים יש לי צבא זאת אומרת המחשב הזה היה אצלי 4 שנים... אני צריך כרטיס מסך שירזיק את משחקים העתיד כמו שצריך כמו ut2006 שהולך לצאת ב2006 ועוד משחקים... (אני אזכיר למי שעוד לא קרא איזה תריד שעשיתי על הנושא ולא קיבלתי תשובות טובות אני גיימר שהולך לשחק משחקים כבדים מאוד כמו doom3 farcry ועוד...) הקיצר למי שלא הבין את השאלה אז כך האם יש הבדל גדול בין ה6600gt ל6800gt או גם ה6600gt יספק אותי לעוד 4 שנים... ויש לי עוד שאלה סתם אני רוצה לדעת: האם X800XT יריץ לי משחקים עם מנוע האנריל אנג'ין 3?

כי אמרו לי שרק כרטיסי PS3 יוכלו, ובגלל זה לא שווה לקנות היום X800.. האם זה נכון?

פורסם

אתה רוצה כרטיס מסך היום שיהיה מסוגל להריץ משחקים שיצאו בעוד שנתיים? אתה צוחק?

שמע יריץ לך זה בטוח,אבל לך תדע מה יקרה עוד שנתיים,איזה טכנולוגיות יהיו.

פורסם

לפני 4 שנים מה היה? היה GF256, אולי התחילו עם ה GF2.

שום כרטיס לא מחזיק 4 שנים אם אתה מצפה שיריץ את המשחקים הכי חדישים שיוצאים, גם שנתיים זו הגזמה.

פורסם

קשור איזה מן גיימר אתה, אני לדוגמה מריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות (אם אפשר) ועל רזולוציה מינימלית של 1280X1024.... אז בשבילי 6800Gt לא יספיק לשנתיים וחצי, אז זה מאוד תלוי על אילו הגדרות אתה מתכוון לשחק.

פורסם
  • מחבר

קשור איזה מן גיימר אתה, אני לדוגמה מריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות (אם אפשר) ועל רזולוציה מינימלית של 1280X1024.... אז בשבילי 6800Gt לא יספיק לשנתיים וחצי, אז זה מאוד תלוי על אילו הגדרות אתה מתכוון לשחק.

תאמת לא מזיז לי הרזולוציות... אבל אני רוצה לשים הכל על High quality..
פורסם

והMX440 אמור להיות מסוגל להריץ DOOM3 על LOW עד היום לא? אז בעקרון הוא יכול להשאר, רק להוריד רזולוציות \ פילטרים כשצריך..

פורסם

הג'יפה 4 440 MX שלי מריץ גם אולטרה הגדרות

אבל זה זז על 3 FPS

על מדיוום זה נורמלי תלוי איזה מעבד

על LOW זה רץ די חלק

פורסם
  • מחבר

אז יש כרטיס שמרזיק היום משחקים :) חחח

פורסם
לפני 4 שנים מה היה? היה GF256, אולי התחילו עם ה GF2.

שום כרטיס לא מחזיק 4 שנים אם אתה מצפה שיריץ את המשחקים הכי חדישים שיוצאים, גם שנתיים זו הגזמה.

לפני 4 שנים , ב1999 רק יצא הVoodoo 3 ובתחילת 2000 יצא הGF256 .

הGF2 יצא ב2001 - ועדייף עם מערכת בת 4 שנים - AMD Athlon 1333 עם 512 MB וכרטיס MSI GeForce2 GTS PRO 64MB אני מריץ ET על הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים על 800X600 - כמו שאני רגיל - עובד חלק , בלי תקיעות - לאחר הוספת זכרון (היה לי 256 DDR266 - היו תקיעות בפיצוצים - כרגע אחרי הוספת עוד סטיק של 256 זהה הכל חלקלק ).

זה נורא תלוי - וגם המשחקים נהיים כבדים יותר ויותר

פורסם

זה לא הפורום המתאים.

צריך להעביר את הנושא לפורום :"מגלי עתידות ורואים בקלפים"

::)

פורסם

ה6600GT ממש לא יספיק לעוד 4 שנים!

במיחד שהוא בכלל לא HIGH END אלא "רק" MID...

פורסם

לפני 4 שנים , ב1999 רק יצא הVoodoo 3 ובתחילת 2000 יצא הGF256 .

הGF2 יצא ב2001 - ועדייף עם מערכת בת 4 שנים - AMD Athlon 1333 עם 512 MB וכרטיס MSI GeForce2 GTS PRO 64MB אני מריץ ET על הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים על 800X600 - כמו שאני רגיל - עובד חלק , בלי תקיעות - לאחר הוספת זכרון (היה לי 256 DDR266 - היו תקיעות בפיצוצים - כרגע אחרי הוספת עוד סטיק של 256 זהה הכל חלקלק ).

זה נורא תלוי - וגם המשחקים נהיים כבדים יותר ויותר

זה תלויי אם מוכנים לשחק ב 800X600, ו ET זה לא בדיוק מדד.

משחק עדכני זה FarCry או DoomIII. אתה יכול בטח להריץ גם אותם אבל הם לא נראים בכלל כמו שהם נראים על כרטיס שתומך ב DX9 אז למעשה אתה לא מריץ את המשחק כפי שהוא מיועד לרוץ.

פורסם

^

לא טענתי שלא :xyxthumbs:

הGF2 GTS PRO חזק יותר מהFX5200 , בעיקר ברזולוציות גבוהות, והוא תומך בDX7 בלבד, ז"א הרבה מהאפקטים של DX8 ו9 לא נכללים מן הסתם והגרפיקה, גם על המקסימום לא במיטבה - אבל עדיין התמונה מאוד יפה :D

בכל מקרה - היה לי מסך 15" במשך 6 שנים והרייתי רגיל לשחק על 800X600 , אז לא משנה לי וזה די נוח - כמובן שעל המLCD שלי הMust זה 1280x1024 .. :hat:

פורסם

ה 6600GT יריץ כל מחשק חדש שיהיה מבוסס על המנוע של doom3 ו hl2

חלק...

אבל למנועים שיצעו בעתיד כבר אי אפשר לדעת

לביינתים זה יספיק לך גם ככה הוא כרטיס במחיר סביר .

:xyxthumbs:

גג עוד שנה שנתיים תקנה חדש ותמכור את זה.

פורסם

אבל אף אחד לא ענה אם הX800XT יהיה מסוגל להריץ יישמוי PS3 (אנריל אנג'ין לדוגמה) אע"פ שהוא לא תומך בזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים