פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים תמיד ששמעתי שיר ברדיו או במחשב בבית אמרתי, איזה מגניב אם הייתי בדרך לאילץ גג פתוח ושומע את השיר הזה, אז זה המקום לכתוב את כל השירים שלדעתכם יתאימו לנסיעות ארוכות (כביש הערבה וכאלה....)
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים זה טעם אישי... אני למשל אוהב לשמוע פסיכודאלי ברכב הכי טוב אבל כמו שאמרתי - זה טעם אישי אם אתה אוהב - אני ממליץ!
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר לא אחי תודהאני יותר התכוונתי בקטע של רוק קלאסי (METALLICA,GUNS & ROSES ) במיוחד שירים שקטים אבל, ולא רק של הלהקות האלה
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים אני הייתי מקשיב להרבה SCORPIONS , גאנס גם אחלה , כל מיני רוק שקט , משינה , מופע הארנבות של דוקטור קספר . זה תלויי מה שאתה אוהב לשמוע .
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים השיר שלדעתי הכי מתאים לנסיעות ארוכות זה Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים גג פתוח כשאתה אומר שלרכב שלך גג פתוח, אתה מתכוון ל-sunroof או ל-convertible?אם זה האחרון, איזה דגם זה?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר בקשר לגג הפתוח זה היה לצורך השראה לא משהו אמיתי.אני רוצה שמות של סינגלים לא משינה או גאנס זה אחלה להקה,משהו עם יותר פירוט
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים Metallica, כל דבר רגוע שלהם (אני אוהב במיוחד את סנטוריום וMy Friend of Misery)חוץ מזה הBlind Guardian מצויינים עם רוק שקט... אני ממליץ על Nightfall, Mirror Mirror ובכלל כל מה שנמצא באלבום שלהם Nighfall in Middle Earth
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים קצת אלקטרוני קצת פרוגרסיב מעורבב שכזה כמות נכבדה של פסאיי טראנס ועוד איזה סט של שעה ואתה באילת
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים אם אתה נוסע נסיעה לילית אז פינק פלוייד ממש אחלה וזה גם מרגיע וכייף כזה , פסיכודלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.