פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים שלום לכולם ברשותי פוגי פילם דגם s3000הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מצלם חדר מואר בשעות הלילהללא פלאש כל תזוזה מילימטרית עם המצלמה גורמת למריחה של התמונהמדוע?אולי אני לא מצלם נכון!
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר או קי שביאז קראתי אבל לא פתר לי את הבעיה דבר ראשון צילום באור יום יוצא לי פצצהאבל ממש! כל תמונה לד סקרין!בזמן תנועה בחדר חשוך התגובה בין זמן הצילום לבין הקליק נשמע כחצי שניה לאחר מכןואז התמונה יוצאת מרוחה לא גרעינית לא חשוכה פשוט מרוחנסיתי לשחק באופציות עם פלאש זה יוצא טוב אבל לא תמיד אני מעוניין באור לבן אלאלתפוס את הצבעים המקורייםהאפשרויות הם ev שהבנתי שזאת הרמת חשיפה אבל לא עזריש לי wb וויט בלאנס גם לא עוזר a.priority מ 2.8 עד 8.2ושארפ! מה אתה ממליץ?
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים Manual ? תקרא את החוברת, כאמור הבעייה היא במהירות התריס - כאשר לא משתמשים בפלאש המצלמה מצלמת בחשיפה של 1 שנייה לרוב ולכן זה נמרח. דאג לצלם ב-1/60 עם F/2.8, פלאש ו-ISO 100 בכדי לקבל תוצאות אופטימליות לא מרוחות. במהירויות תריס נמוכות יותר אמנם ייכנס יותר אור בצילום אבל הרי אנחנו לא צלמים מתים (לא זזים ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.