פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים שלום מה מצב??טוב אז יש לי בעיה במחשב שלי אז רציתי לדעת אולי יש לכם פתרונות טוב אז הבעיותקודם כל רוב הזמן הCPU על 95-100לוקח זמן למחשב לבצע פעולות נגיד ויש לי 3-4 אתרים פתוחים אז לוקח איזה דקה אד שאני עובר לאתר השני יש לי הרבה POPUP המחשב נתקע הרבהתודה לעוזרים
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר תתחיל מפה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89501.0ראיתי אבל כמה דברים1) אני ניסיתי להוריד את הADWERE ואת הספי בוט אבל הווינדוז אומר לי שזה קובץ לא בטוח ובפעם אחת התקנתי וזה עשה לי ריסטרט למחשב (כמו הססר) 2) אני לא רוצה להוריד עוד תוכנה יש לי על המחשב יותר מידי דברים שהורדיתי לתיקון המחשב והם לא עוזרים בגרוש3)עם אתה יכול אז להסביר לי מה לעשות כי המחשב הזה מתחיל לעלות על העצביםתודה
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים זה פשוט נשמע לי שיש לך וירוס,תריץ חיפוש כאן מה עושים נגד זה,לי אישית אף פעם לא הייתה בעיה עם וירוסים (טפו-טפו) אז ככה שאין לי מושג.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר זה פשוט נשמע לי שיש לך וירוס,תריץ חיפוש כאן מה עושים נגד זה,לי אישית אף פעם לא הייתה בעיה עם וירוסים (טפו-טפו) אז ככה שאין לי מושג.אני כל יום מריץ תנורטון והוא לא מוצא
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים נו אז אתה רוצה עוד פעם שאני יגיד לך תבצע חיפוש?היית מוצא ורואה שנורטון זה לא איי איי איייש כאלו שהעיפו את הנורטון,שמו kaspersky ומצאו טונות של וירוסים וקקות דומות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.