עבור לתוכן

הרפתקאה בלב ים - פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

בכל מקום... אני קניתי מסטימצקי...

• תגובות 37
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשוט תחפש עבודה על יאכטה בחול

לא חסרים אנשים מהארץ שעובדים בתור מדריכי צלילה \ סקיפרים \ מכונאים על יאכטות בחול

הרבה יותר כדאי לנסוע למטרת עבודה ואז להתחיל לחפש את עצמך מאשר לחפש את עצמך מהתחלה

ובאמת כמו שכבר אמרו כאן זה לא כזה הזוי

זה מה שרוב המטיילים עושים

קונים כרטיס טיסה פתוח לשנה ליעד כלשהו ופשוט מעברים את הזמן ממקום למקום כמה שיותר בזול כמה שיותר בכיף

פורסם
  • מחבר

כל המסע והרעיון הזה התחיל, בקטע שלצאת בלי לדעת כלום על יאכטה רק כטרמפ מעבר לים.

אני ימשיך ויחפש אנשים כמוני או בעלי יאכטות שיסכימו לשתף אותי בהפלגה שלהם......

אתם מכירים פורומים של שיט???????????????

פורסם

1.) תשנה את החתימה שלך, אחרת נפחד לחבור אליך.

2.) בלי כל קשר, אתה הזוי. כל הת'ראד הזה הזוי.

there, I have said it! :silly:

פורסם

היי חבר'ה, עוד חצי שנה אני יהיה חייל משוחרר וקורה שיוצא לחשוב מה לעשות אם עצמך אחרי שיחרור, אני החלטתי משהו שנשמע ונראה כבלתי מציאותי... אז ככה:

שאני ישתחחר אני יחסוך כסף מעבודות זמינות למשל כחצי שנה עד שנה ואז אני יגשים את החלום שלי - הרפתקאה בלב ים - מה זה אומר???

אז ככה, אני אחפש שותף או שותפה שיודעים לנווט על יאכטה ויודעים את השפה האנגלית ברמה טובה, במקה ואני ימצא אדם כזה, אנחנו נלך למרינה באשדוד או בהרצליה, ונבקש טרמפ... כן טרמפ וכל בעל יאטכה, אל כל יעד שהוא

יש'ך אותי :)

אני וחבר שלי מתכננים לעשות טיול ליוון על ה J24 שלנו, רק אנחנו והים... העניין הוא שאנחנו נשתחרר רק בעוד שנה וארבעה חודשים אז...  :-\

נ.ב, שההגדרה "יאכטה" לא תטעה אותך...

מדובר במודל תחרותי, לא יושבים על שמפניה (דווקא אפשרי מדי פעם) וצופים בסקיפר משיט את היאכטה, כולם עובדים, מנצלים את הרוח עד תום ופשוט נהנים מכל רגע.

NA05.jpg

פורסם
  • מחבר

החבר'ה מעליי, אם אתם באמת רציניים צרו איתי קשר בפרטי... אני מביא שמפניה. :lol:

פורסם

אפשר גם לבוא?

אני אביא קולה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

חבר'ה זה שהציעו להצטרף להפלגה בעוד שני וחצי מעכשיו לא אומר שאתם צריכים להפסיק לשלוח לי תגובות.

מה עם שותף לכל המסע או אנשים שמכירים בעל יאכטה שיסכים לקחת אותי..

בתודה מראש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים