עבור לתוכן

מסך של gameboy לא צבעוני...

Featured Replies

פורסם

מקודם עשיתי קצת סדר במגירות ומצאתי גיימבוי ישן כזה לא צבעוני

ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא עובד אז חשבתי אולי אני יכול לעשות משהו איתו עם המסך שלו???

תודה לעוזרים....

פורסם

כלום

פורסם
  • מחבר
:lol:איזה תשובה נחרצת....טוב תודה בכל מקרה :silly:
פורסם

ANY TIME

פורסם

אני חולק על רועי דווקא כן !!

מדובר בצג גרפי וניתן למצוא את הפינים ומספרי רגליים ולחבר צג כזה לבקר מתאים בדיוק כמו שעושים עם LCD .

נחמד לבעלי עצבים ! ובקר מתאים לא בעיה לפרק משם או להתאים בחנות. תעשה מזה צג MP3 למחשב מה רע?!

תהנה, בהצלחה !

פורסם

אני שמח שאתה חולק על "רועי", שאגב לא קוראים לו רועי אלא דן,

ואני יהיה עוד יותר שמח אם תמצא ביסוס כלשהו לדבריך (רשימת חלקים, עלות, מקום להשיג אותם, דוגמאות וכד'...)

ולשואל השאלה: אם היית מבצע חיפוש קטן היית מוצא את התשובה שלך מזמן והתשובה היא כזו:

ישנם 99% שלא תצליח למצא רכיב מתאים, בקר מתאים או צורץ חיבור מתאימה למסך הזה. נקודה.

אז מה שנשאר לך לעשות זה:

1. להנות מהספק שנותר באחוז הנוסף

2. לקנות מסך נורמלי

בהצלחה,

נדב

פורסם

קודם כל לדן, מצטער על העיוות אבל קצת קשה לדעת זאת מאיזשהו מס' אלמוני.

ולעניינינו: תמיד ניתן להלחים חיבור לחוטים פשוטים ולחברם למחבר שניתן למצוא בכל חנות אלק' עירונית.

ובאשר לבקר גם אם מוצאים דומה ולא זהה אז הסיכוי של האחוז אחד הופך ל- 100 אחוז שיעבוד פשוט במקרה הכי גרוע חלק המפונק' שלו לא יעבדו וזה לא נורא כי בשביל צג חינמי כזה זה מצויין בהחלט !

חוץ מזה יש אכן 1 אחוז שיעבוד אף בתאימות מושלמת!

ולפותח הת'רד תתחיל להלחים חוטים ולחפש מגעל באינטרנט וכשתמצא סתכל על סוג החיבור ותחבר את אותם חוטים (שיהיו חוטי טלפון פשוטים שאתה תלחים) למחבר שתקנה בחנות אלק' העירונית הקרובה לביתך.

בהצלחה !

פורסם

אי אשפר .

ולא קוראים לי רועי , קוראים לי דן ואם הייתה בודק ביתר עיון הייתה רואה זאת ולא כותב שטויות .

מחיפוש פשוט באתר יעלו לך תדרים רבים שבהם הנושא נטחן יותר ממה שצריך והמסקנה כל פעם הייתה זהה , אי אפשר לחבר את זה .

ולפותח הת'רד תתחיל להלחים חוטים ולחפש מגעל באינטרנט וכשתמצא סתכל על סוג החיבור ותחבר את אותם חוטים (שיהיו חוטי טלפון פשוטים שאתה תלחים)

אתה יודע כמו מה זה נשמע? , כמו להגיד למישהו לעשות משהו בלי תוכנית , כמו לבנות בית בלי שירטוטים . אי אפשר סתם לעשות משהו !!! :screwy:

ו למחבר שתקנה בחנות אלק' העירונית הקרובה לביתך.

על איזה סוג של חיבור אתה בידיוק מדבר , על איזה שירוטים , אי אפשר לחבר צג ללא בקר !!!!! נקודה :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים