עבור לתוכן

Microsoft ו ATI לא מסתדרות ביניהן...

Featured Replies

פורסם

היי,

התקנתי את הקאטליסט 4.10 החדש, הכל הלך סבבה (חוץ מהעובדה שזה הוריד לי 200 נק' ב2005), בקיצור, פתחתי את הWINDOWS MEDIA PLAYER

לנגן קובץ WMV, וזה מה שראיתי:

index.php?action=dlattach;topic=90108.0;id=45718;image

עכשיוו אני יודע שזה לא קודק פגום כי לא הקתנתי שום קודק לאחרונה, פרט לכך, דברים לא נוטים להתקלקל אצלי בדרך קוסמית ( בשבל זה יש את העוזרת בית).

הדבר היחידי ששונה הוא התקנת הדרייורים החדשים.

כעקרון זאת הודעת אזהרה, אבל אם למישהוא יש מושג איך לתקן את זה, שיחלוק.... (תודה).

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אחי אני יש לי בעיה במשחק COD הראשון הוא נטקע לי נראה לי פול בעיה יש בדריור הזה

פורסם
  • מחבר

לא אופייני לATI, אופייני לבטא של ATI, לא ציפיתי לזה, אפילו שיפור בביצועים לא קיבלתי, אני חוזר ל4.9 .

משיטוטים באינטרנט ראיתי שיש עוד בעיות עם הדריור הזה.....

פורסם

לכרטיסים של ATi יש האצתה WMA חומרתית, אם אתה משתמש בקודק לא רשמי זה לא יעבוד טוב.

או תעיף את האצת הWMA החמרתית מהדרייברים, או שתתקין דרייברים רשמיים מהאתר של מיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

האוסף קודקים שלי הוא רישמי של מייקרוסופט, של ה WINDOWS MEDIA ENCODER 9 , גם ככה הוא לא תומך בהצאה אצלי, רשום לי שאין לי חומרה להאצה.

פורסם

איזה כרטיס יש לך?

פורסם

זה בגלל שאתה צריך את הDecoder לא את הEnc0der

פורסם
  • מחבר

יש לי 9600XT.

אם זה אינקודר או דיקודר זה לא משנה, אין קודק לאינקודינג ולדיקודינג, יש קודק אחד והאינקודר מן הסתם מכיל אותו.

אני עכשיוו מוריד את הWMP10, נראה אם זה ישתנה....

פורסם

Burton הWINDOWS ENCODE היא תוכנה לקידודים והיא מכילה את כל הDECODERS שצריך קוראים לה ENCODER כי היא מקודד ולא "מפצח"

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הWMP10

עכשיוו הצבעים בסדר, אבל הוא נתקע כל הזמן, יכול להיות שזה בגלל שזה HI DEF, אבל עדיין נראה לי מוזר שהמחשב שלי לא יכול להריץ חלק קובץ של 10MBPS

פורסם

תגדיל על מסך מלא תבדוק אם זה יעזור.

או שתעיף את ההאצה בדרייברים

WMV.jpg?jpg

למרות שאני לא בטוח שזה קשור ל4.10 כי לי זה עובד ללא בעיות.

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את זה, ועכשיוו הכל בסדר, רק כשאני רואה קיבצי HIGH DEF הוא נתקע כל כמה שניות..

הגיוני שהמעבד שלי לא עומד בקצב?

פורסם

יכול להיות, אני לא יודע איזה מעבד יש לך, או מה המערכת הכללית שלך. תנסה להשתמש בתוכנה אחרת. אם יש לך XP תעשה בדיקה קטנה, תעלה את הקובץ בmovie maker ותעשה view. אני זוכר שהייתה לי בעיה לצפות בסרטי של Halo2 שהיו בפורמט WMV הם רטטו כל הזמן, משום מה צפיה דרך הWMM פתרה את זה.

פורסם

Burton הWINDOWS ENCODE היא תוכנה לקידודים והיא מכילה את כל הDECODERS שצריך קוראים לה ENCODER כי היא מקודד ולא "מפצח"

זה היה בצחוק

היה לי ברור שזאת לא הסיבה

פורסם

אני חייב לציין שבחרת כותרת מעולה, תראה כמה אנשים הנושא הזה משך ובשביל מה? :lol:

נושא: Microsoft ו ATI לא מסתדרות ביניהן... ORrrr, QuAKeR_996, pyro, the2, urielka, Jet Li, Quellious, Black_eagle, דודי הסטלן, DOGMA, someone,

elad_jacoby, Sifo Jen ו 6 אורחים הנם נמצאים בנושא זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים