פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים תחליט!בכותרת רשמת עד 3000הוא ביקש בכותרת המלצה למסך LCD 17 אינץ' הכי טובובנוסף לזה בהודעה הוא ביקש מסף CRT, כלומר רגיל - גדול 17 אינץ' הכי טוב שיש.-----אז לגבי הLCD הכי טובאני אישית ממליץ לך מניסיון על SAMSUNG - פשוט מעולים.שמעתי דברים מאוד טובים על היונדאי, וגם במפרטים המומלצים כאן באתר יש 95 אחוז בערך יונדאיLCD 17 inch - Hyundai ImageQuest Q17אמור להיות מעולהבימים אלו אני צריך לקנות LCD 17אך המחיר הוא המחסום שליכמה שיותר נמוך, יותר טובאך כמובן שאני לא רוצה זבל שאני אזרוק אותו לפח אחרי זמן מאוד קצר ( ע"ע MAG )כאן מופיע הNUNu Tech QL711Vשעולה 1744 ש"ח ( כולל משלוח ) ברשתגם פילפס די טוב, מיוצר ע"י פילפס מקורי.Philips 170Sשעולה 1998 ש"ח כולל משלוח ברשתאני מתלבט בין הNU לפילפס.אם היה לי תקציב, הייתי קונה Xerox XL775D מסך פשוט מדהים ביופיו, המסך הכי יפה שראיתיוהוא גם דק מאוד,אפילו יותר דק מהSAMSUNG שלישעד הזירוקס הזה לא ראיתי יותר דקים משלי ... ------------------------------------לגבי הCRTשוב, SAMSUNGלצערי אני ממליץ בשום אופן לא לקנות LG, עקב בעיות האחריות מהיבואן.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים ואם אפשר גם המסך הכי טוב CRT 17 עד 2000 ש"ח תודה רבה בקשר ל-LCD, לאיזה שימוש אתה מייעד אותו?אם למשחקים, חשוב שיהיה עם 16MS לפחות, כמו כן כדאי לבחור במסך עם חיבור DVI. כדאי שיהיה מחברות מוכרות בתחום כמו למשל: Viewsonic/Eizo/Iiyama/Samsung/Sony/LG ועוד.. אם לעבודה משרדית וכו' ניתן למצוא אף מסך LCD 19" איכותי בפחות מ-3000 כמו זה של AOC (קיבל כאן באתר ביקורת משתמש טובה מאד ולא רק כאן) בקשר ל-CRT 17, יש לך מסך של Viewsonic מדגם GF75+ הנחשב לאיכותי מאד, ועולה בסביבות ה-1350 ש"ח. עדיף כמובן לקנות מסך 19" איכותי, ובסביבות ה-1900 יש לך מסך של Samsung מדגם 959NF העולה בסביבות 1900 ש"ח, ונחשב ג"כ למסך מעולה. עריכה:כל זה כמובן "על קצה המזלג"..ישנם עוד הרבה מסכי 17 CRT, מסכי CRT 19, ומסכי LCD 17/19 טובים. אם ברצונך בקניית מסך, כדאי לתת תקציב מדוייק יותר ואת השימושים המיועדים למסך בעיקר(אם מדובר ב-LCD)
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים אם אתה מדבר על מחיר כזה אז יש לך את האפשרות ללכת על הטובים. אני מייעץ לך ללכת על הסמסונג (ולא בגלל שלי יש אחד ;D ). במקרה לי יש את SAMSUNG SyncMster 172T שנחשב לאחד המסכים הכי יפים כיום. אני לא שם קישור כדי לא לפרסם אף אחד. אבל חפש בZAP את ה 172T אני מבטיח לך אתה לא תתאכזב תמונה : http://www.samsungusa.com/images/prod/product03/b2c_l_172t-sil.jpg * יציאת DVI + אנלוגית (כפתור בורר בין התצוגות מלפנים) **בנוסף בארץ יש לו רמקולים מובנים ברגל, ממש יפה. חוץ ממנו כל המסכים של סמסונג ממש ממש מוצלחים ,LCD, לגבי CRT יש לי נסיון רק עם סדרת הDFX שלהם וממנה אני גם מרוצה. בהצלחה.
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים ב3000 ש"ח אפשר למצוא מסכים מעולים! (viewsonic vp171, sony hx73) כמובן שיש גם מסכים מעולים בתקציב נמוך יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.