עבור לתוכן

2 שאלות לגבי המסך שלי (F700P ואוליי גם רלוונטי למסך שלכם)

Featured Replies

פורסם

1. כהמסך נדלק הוא עושה רעש....ושהוא בדיוק נדלק הוא עושה כמו DEGAUSS...ככה זה גם אצלכם ?

2. אחרי כמה זמן שהשארתי תמסך מכובה אבל המחשב דלוק שנאי מדליק אותו בבוקר (אחרי לילה) כל התצוגה משתנה

זתומרת הערכיםםם של הSIZE והPOSITION משתנים כולל הHZ מ85 ל60...זה לא תמיד ככה...אבל זה קורה ! :s07:

קורה לכם? חוויתם? פתרתם? ספרו לדוד סינק

פורסם

כן :| זה קורה לי וזה בעיה ידועה על ה LG

אני לא פתרתי את זה אבל הבנתי מאנשים אחרים שכן פתרו את זה

לקחו את זה לתיקון או משהו או כיוון לא יודע בדיוק.

לי יש את ה 795 הישן יותר וזה קורה שההגדרות לא נשמרות וזה משנה את זה כל פעם לבד :| זה מעצבן רצח.

פורסם
  • מחבר

סתכל...יש 2 מצבים

מצב ראשון שהתצוגה משתנה ונמתחת (לאחר הדלקת המסך כשאר היהכבוי בערך ל5 דקות ויותר) אבל הערכים לא משתניםםם והתצוגה חוזרת למוטב אחרי כמה דקות וככה זה במסך הזה ואם אנלא טועה אמרו פה שזה בשפורפרת

מצב שני זה כמו שאמרתי שהערכים משתנים מעצמם........וזה מעצבן :nixweiss:

פורסם

לי הערכים מתשנים ולא חוזרים לעצמם

אני צריך לשחק כל פעם מחדש

ומסכי ה LG זה שיחוק רציני יש בהם הרבה בגדרות

לא כמו ה MAG או ה NEC או חברות האחרות

(אולי יש עוד מסכים עם הרבה אפשרויות כמו של ה LG

אבל ביינתים אני מכיר רק את האפשריות של ה LG)

מישהו יכול עזור לי ? אולי למי אני יכול לפנות ?

יש ל LG מעבדות בארץ שמטלפות בזה?

כמו דפוק לא טיפלתי בבעיה בזמן האחריות :\

ועם יש דרך להאריך אולי את האחריות?

וחיפשת אימייל של חברת LG בחול או בארץ לא מצאתי

למישהו במקרה יש כתובת אימייל שלהם שאני אולי יכול

לשאול אותם ישירות איך אפשר לפתור את הבעיה.

פורסם

I am using the LG 795FT PLUS and i have the same problem, the monitor changes his shape, position and size.

What is the solution for this problem ?

פורסם

יכול להיות שזה בעיה בספק.. או בתקע חשמל לי יש

F900B ואין לי שום בעיות

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה, הערכים משתנים לגמרי אחרי כיבוי, אבל 20 דקות זה חוזר (בכלל לא הצלחתי לכוון את זה, זה עקום לגמרי...).

וגם יש לי מן DEGAUSS כזה כשאני מדליק את המסך.

טוב, דיברתי עכשיו עם PCH והם אמרו לי שהמסך עושה את הרעש הזה כיוון שהוא באמת עושה DEGAUSS, הוא משנה את התדרים. שאלתי אותו גם על הבעיות הגיאומטריות והתכנאי אמר לי שבדרך כלל זה לא קורה, אבל יש מקרים.

בכל מקרה, הם אמרו לי להתקשר מחר ליבואן "ח.י. מחשבים" ולבקש שיחליפו לי אותו...

פורסם

ומה איתנו אלו עם המסכים הישנים שכבר עברה להם האחריות? :(((

מישהו יודע עם אפשר להסדר את זה?

פורסם
  • מחבר

לאיזה מסך להחליף ??? איזה דגם ואיזה חברה? (שלא יהיו בעיות גאומטריה ושינויי הערכים למניהם) :nixweiss:

פורסם

לאיזה מסך להחליף ??? איזה דגם ואיזה חברה? (שלא יהיו בעיות גאומטריה ושינויי הערכים למניהם)  :nixweiss:

תראה, לפי מה שראיתי פה בפורום הבנתי שאחרי 20 דקות ככה המסך מתכוון בחזרה להגדרות שכיוונת, ככה זה בשפורפרת הזאת (לא זוכר את השם).

אם זה חוזר בצורה עקומה (כמו אצלנו) אז נראה לי שהבעיה במסך עצמו ולא בדגם. שמעתי גם מאנשים בפורום וגם מחברים שלי שאצלם הכל טוב ויפה אחרי שהם החליפו...

אני הולך מחר לכפר סבא שיחליפו לי ואני אבדוק במקום שהמסך בסדר. אני יכתוב פה בדיון מחר מה הלך שם.

אם זו באמת בעיה בדגם, אז אני לא יודע מה לעשות בינתיים....

פורסם
  • מחבר

לא לא....זה לא חוזרר

יש עיוות שחוזר למוטה וזה קורה תמיד אחרי שהמסך היה כבוי והודלק שוב (הערכים לא השתנו)

אבל יש מצבים שהערכםי עצמם משתניםםםםםםם והמסך לא חוזר למוטב (אלא אם כן אני עושה ריסטרט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים