עבור לתוכן

שאלה בקשר לשני חברות שמיצרות 6800GT

Featured Replies

פורסם

אני מתלבת ביין PINE XFX ללידטק...

ללידטק יעלה לי

2890

מזומן:

2800

מזומן + משלוח:

2835

וה XFX יעלה: 2390 (בתשלום אחד לא מזומן (לא צריך משלוח))

פורסם

לאחד יש באנדל הרבה יותר טוב וקירור הרבה יותר חזק (שמתאים ל OC )

לשני יש קירור רגיל ובאנדל דיי פשוט אם אני לא טועה ..

שניהם מספקים אותם ביצועים ( ללא OC כמובן)

אני אישית הייתי הולך על מה שיותר זול ..

פורסם

ה-XFX כאמור יותר משתלם. רק בדוק שיש עליו יותר משנה אחריות, כי יש חנות המוכרת את הכרטיס של XFX בדיוק במחיר הזה עם שנה אחריות בלבד.

במידה והאחריות היא רק שנה בלבד, כדאי להוסיף עוד 100 ש"ח בשביל 6800GT של אלבטרון עם 3 שנים אחריות.

פורסם
  • מחבר

ה-XFX כאמור יותר משתלם. רק בדוק שיש עליו יותר משנה אחריות, כי יש חנות המוכרת את הכרטיס של XFX בדיוק במחיר הזה עם שנה אחריות בלבד.

במידה והאחריות היא רק שנה בלבד, כדאי להוסיף עוד 100 ש"ח בשביל 6800GT של אלבטרון עם 3 שנים אחריות.

באיזה חנות יש אלברטו ב100 יותר?

פורסם

כאן ב-2,500 (במזומן) ועם 3 שנות אחריות

בדוק בזאפ. יש עוד חנויות המוכרות את הכרטיס במחיר דומה.

פורסם

לידיעתכם , הXFX בא עם באנדל עשיר ולפי הרבה ביקורות הוא גם טוב באוברקלוק...

פורסם
  • מחבר

אוקי קודם כל מה שנתת של E NET זה סתם בולשיט

דיברתי איתו הוא אמר שאתה צריך לשלם ורק אז הם מזמינים את זה מחול... חחח.. לא שם רגל בחנות הזאות..

ולאחרון שהגיב אני לא קונה מפנדה חוץ מזה שאלישה זה כרטיס יותר זול מ XFX ואפילו בפנדה הXFX הכרטיס הכי יקר אחרי הלידטק...

פורסם

OK, שמח שאמרת זאת בכדי שנדע להבא.. כאמור יש עוד חנויות בזאפ המוכרות את הכרטיס בסכום דומה פחות או יותר.

אני יודע שהמחיר מפתה ל-XFX ב-KSP, אבל לקחת רכיב כזה יקר עם שנה אחריות זו יכולה להיות טעות לא קטנה לדעתי..

פורסם
  • מחבר

אז אני יקנה כבר מ נעה מחשבים את הלידטק כנראה..

פורסם

ל-GIGABYTE יש יבואן אני בטוח ב-100 אחוז.

אני קניתי מהיבואן כי יש לי קשרים.

לאתר יש יבואן פשוט הוא מאוד מצומצם:

www.mor-levi.co.il

פורסם

הלידטק לא רע בכלל

יש גם EVGA שם עם DOOM 3 מלא

3 שנים אחריות

פורסם
  • מחבר

הלידטק לא רע בכלל

יש גם EVGA שם עם DOOM 3 מלא

3 שנים אחריות

איפה אני קונה אותו?

פורסם

אם אני לא טועה CDLOG גם יבואנים של GIGABYTE

פורסם
  • מחבר

עדיף לקחת גיין וורד ULTRA 2200

במחיר של ליקטק GT?

במקום הלידטק?

אני יעשה בזה OC כבד יותר משל לידטק GT?

הכוונה נגיד אני יגיע עם הלידטק לOC מסויים ועם הULTRA ל אותו OC אז עדין לידטק יקח במידת החום הנמוכה שלו?

פורסם

אפשר לחשוב שאתם קונים אוטו שצריך אמא ואבא.. זה סה"כ כרטיס מסך - שום דבר מכני , שום דבר מתוסבך - לרוב הם או עובדים או לא או חצי תקינים ועושים בעיות רק מדי פעם (בטח לא משהו שמתגלה אחרי למעלה משנה) וסיכוי קטן מאוד שיפסיק לעבוד מעצמו - קורה , אבל נדיר. ואם תהיה לכם נפילת מתח עצבנית מרשת החשמל או איזה אוברקלוק עצבני שישרוף אותו גם ככה זה לא כלול באחריות - אחריות אומרת "בעיות תפעוליות" זה אחריות - זה לא ביטוח. וזה שיש יבואן רשמי , זה לא מבטיח אחריות אם חנות נסגרה.

בכל מיקרה - להוסיף עוד 25 אחוז מהמחיר בשביל אחריות , זה כבר מעלה סימני שאלה וצריך לחשוב באמת אם זה כדאי.אזתעשו את השיקולים שלכם ותחשבו בחוכמה וספציפית לכל מיקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים