פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר אני מחפש רק מסך אחד לקדימה בינתיים.להזמין מאי ביי ? המשלוח לא יעלה יותר מהמסך ???
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים יש לו כניסה של AV-IN בפלאג 3.5 מ"מ (שזה נקרא PL או מיניפלאג [זה של האוזניות]), וכניסה מיוחדת מהפלייסיישן
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים יכול מאודחשוב להפעיל דבר כזה רק לפרקי זמן קצרים או בזמן שהרכב מונעבעקרון מחשבים כאלה די חלשים והצריכת חשמל שלהם נמוכה אבל עדיין - מצבר...
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים תקנה רק את המסך כמו שיש לאלה ששמים DVD באוטו הקטן הזה ואותו תחבר יעלה לך משהו בסביבות 400 -500 ואם מישהו מגיע לגרמניה חצי מחיר מזה.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים אני מציע לכם להיכנס לwww.mp3car.comיש שם פורומים יש שם פרוייקטים יש שם את כל הדברים שאתם צריכיםאני גם עובד על פרוייקט כזההכל בראשכבר הבאתי מסך של psone בימים הקרובים אני אעשה לו את המוד לvgaמחשב יש אבל ישן מדי ( פנטיום 200 ) אני צריך לראות איך הוא סוחבמקסימום לא יחסוב אני מביא פנטיום 3 יד שנייה באיזה 200-300 שקלהדברים שצריך לדאוג להם :1.ספק - העסק הכי מסובך ומורכביש לך כמה אפשרויותאו להביא מעביר מ12 ל220 - עולה כ300-400 שקל ל300w ולא איכותי , מנוצל טוב וצריך לבנות מעגלים מיוחדים בשביל כיבוי וכו'או להביא ספק מיוחד לזה סטייל opus שעושה את כל העבודה רק שהוא עולה פי 2 בערךיש עוד פתרונות תעיינו בפורום ותבינו הכלאני מחפש מקום שמוכר ספקים כאלה בארץ.. עדיין לא הצלחתי למצוא..2.הארד דיסקאו להביא הארדיסק של מחשב נייד + מתאםאו להביא הארדיסק רגיל ולדאוג כל הזמן ל bad sectors3.שליטה על המערכתאם אין לכם מסך מגע אז זה שלטים , זיהוי קולי וזה קצת מסבך את העניין אממ זהו בערך נראה לילמחשב כזה יש אפשרויות אדירות בעלות זולה יחסית ( אם מתפשרים על דברים כמובן )דוגמאות :mp3סרטיםgpsמשחקיםמצלמה אחורית לרברסחיבור לאינטרנט עם wifi דרך הhotspots בארץאינטרקציה עם הobd - קבלת מידע על הרכב עצמו כמו מהירויות מד שמן וכו' , ניטור בעיותעם קצת אלקטרוניקה אפילו שליטה על כל מערכת האוטו סטייל חלונות , דלתות , אורות וכו' ישירות מהמחשבתחשבו על דגם תלת מימד של האוטו שמראה לכם דלתות פתוחות , חלונות פתוחים , אורות וכו' ואפשר לעשות הכל דרכו ( כמובן מסך מגע חובה בדבר כזה חח )ועוד ועוד דברים שאפשר לעשותהאפשרויות אינסופיות רק צריך קצת תקציב
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים אתה יכול לקחת celeron גם יעשה לך את העבודה הוא מספיק טוב בשביל לנגן שירים.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים איזה שטויות רצות כאן איזה קשקושים...לא צריך 220 לאוטו מה התחרפנתם?!ולעניינינו: צריך לחבר באלגנטיות כמובן את ה- 12 וולט מהרכב ללוח אם ולכונן הקשיח ונגמר הסיפור כדי שלא ייגמר הכסף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.