פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים בעת הפעלת ה-WINXP קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת). גם לאחר 10 איתחולים ההודעה חוזרת וגם לאחר סריקות עם נורטון, SPYBOT, ?Ad-aware.מה הבעייה?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר משו רציני ביותר כל החלקים במחשב פועלים לך.נראה לי שכןאיך בודקים דבר כזה?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר ובהמשך העבודה עם WINXP אני נתקל בהודעת השגיאה הבאה:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים הזיכרון הפנימי שלך הוא לא עובד טוב עם כל שאר החלקים תנסה עם זיכרון של חברים ועם זה יעבוד פשוט תחליף אותו
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים בניגוד לכל מה שנאמר כאן, השגיאה הראשונית נובעת מאיזו תוכנית או שירות שפעם היה עולה וכעת נמחק, והרשומה שמריצה אותו עוד קיימת. כנס לmsconfig ותמצא איזה קובץ שצריך לרוץ בהתחלה כבר לא קייםהבעיה השנייה היא קריסה סטנדרטית של IE, אתה יכול לעשות windows update, קיים סיכוי קטן שזה יעזור
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר בניגוד לכל מה שנאמר כאן, השגיאה הראשונית נובעת מאיזו תוכנית או שירות שפעם היה עולה וכעת נמחק, והרשומה שמריצה אותו עוד קיימת. כנס לmsconfig ותמצא איזה קובץ שצריך לרוץ בהתחלה כבר לא קייםהבעיה השנייה היא קריסה סטנדרטית של IE, אתה יכול לעשות windows update, קיים סיכוי קטן שזה יעזורלגבי העייה הראשונה - ראיתי שבקונפיג הוא מפעיל לי קובץ שהנורטון אמר שהוא וירוס או טוריאני ולכן מחק לי אותו. זה הגיוני שזה בגלל זה?לגבי השניה - אני מפחד שהעידכון יעשה לי SP2 או משהו אחר שיפוק לי את המהירות של אימיול (כי כבר קרה לי בעבר). האם אתה יודע על עידכון ספציפי שעלי להוריד?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים זה צריך לתקן תהודעת שגיאה - http://www.electionmagic.com/support/patches/mscomctlfix.exe(תריץ setup.exe אחרי שתפתח)מחיפוש בגוגל על ההודעה הבנתי שתוכנות הנעשו בvisual basic צריכים dll'ים מסויימים כדי לעבודבקשר לוינדוס אפדייט אתה לא חייב להתקין כל מה שיש אתה יכול לבחור בעצמך מה אתה רוצה להתקין
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר זה צריך לתקן תהודעת שגיאה - http://www.electionmagic.com/support/patches/mscomctlfix.exe(תריץ setup.exe אחרי שתפתח)מחיפוש בגוגל על ההודעה הבנתי שתוכנות הנעשו בvisual basic צריכים dll'ים מסויימים כדי לעבודבקשר לוינדוס אפדייט אתה לא חייב להתקין כל מה שיש אתה יכול לבחור בעצמך מה אתה רוצה להתקיןתודה על הקובץאך הוא לא עזר.עדיין שאני מסיים תוכנות כלזהם אני מקבל הודעת שגיאה.לגבי הבעייה הראושנה שהצגתי ("מודול") - היא נפתרהיש מה לעשות עוד?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים תודה על הקובץאך הוא לא עזר.הוא כן עזר,הוא נועד כדי לפתור תבעיה הראשונה ואת זה אני רואה שהוא עשה בהצלחהעדיין שאני מסיים תוכנות כלזהם אני מקבל הודעת שגיאה.כנראה ריפרפתי למטה יותר מדי מהר ולא הבחנתי עכשיו ראיתי שיש עוד בעיה זה יכול להגרם על ידי זכרון וירטואלי נמוך או מבוטללחץ לחיצה ימנית על my computer לחץ על propertiesכנס ל advanced>>settings )הsettings הראשון מלמעלהכנס ל advanced>>change תעשה צילום מסך ותעלה (ציין גם כמה זכרון יש לך ,זכרון פיזי)
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים תגדירגודל התחלתי : 640גודל מירבי : 900לחץ על *קבע* ועל *אישור*אגב תחשוב על להוסיף עוד זכרון 256 זה לא מספיקלמרות שזכרון וירטואלי זה סיבה אפשרית יש גם אפשרות שהבעיה היא בתוכנה עצמה אז אם העלאת הזכרון הוירטואלי לא עזרה,תסיר תתוכנות שבהם זה קורה ותתקין אותן מחדש (אבל ודא שיש לך תגרסאות האחרונות) ממה שהבנתי אחת מהתוכנות שזה קורה בהם היא אינטרנט אקספלורר תקרא פה איך לתקןhttp://www.theeldergeek.com/repair_ie6.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.