עבור לתוכן

המלצה לקניית מצלמה דיגיתלית עם תקציב של...

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני לא מבין גרוש במצלמות דיגיתליות, אבל זה אחלה דבר אפשר לצלם להעביר ישר למחשב, יש את המסך הקטן הזה שרואים מה אתה מצלם וזה.

אז התקציב שלי הוא 1000-1300משהוא כזה

אני רוצה את המצלמה בישביל לצלם את החברים, כול מיני דברים מצחיקים בעיר, ירושלים עיר מצחיקה, אני לא הולך לצלם נופים ודברים כאילו.

אז עם תוכלו להמליץ לי על מצלמות, ואתרים איפה שאפשר ליקנות את המצלמה שהמלצתם.

אני מבקש לא לירשום לי משהוא בסיגנון של

Canon 123 ABD

כי זה לא אומר לי כלום, תזבירו קצט בבקשה

:)

פורסם

א. קישור

ב. תריץ חיפוש על "A75" בפורום לפרטים נוספים על המצלמה.

:silly:

פורסם

ג. תלמד עברית

מצטער אבל אני חייב lol

אתה רוצה שנזביר לך קצט על מצלמות דיגיתליות?

פורסם

^

???

לא יפה ולא נאה לקבל בצורה כזו משתמש חדש - גם עם ידיעותיו בעברית הן.... :nixweiss:

Canon A75 - יש אותה בדיל טוב עם כל מה שתצטרך - כרטיס זכרון 128MB + חצובה+ מטען וסוללות + תיק ב1400 ש"ח...תחפש ב  www.zap.co.il  - בחנות מצלמות (4) בפחות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי, תודה, רק מה זה חצובה ?

(אני דיסלקט אז יש לי שגיעות כתיב)

http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=205&cID=30&c=181519

אני מצאתי אותה פה, ורשום שזה עם 32 מגה זיכרון, אני רוצה עוד... לחצתי על "להוספת כרטיס זכרון"

וזה פתח לי חלון עם מלה מלה כרטיסים, אני מחפש כרטיס 256/128 עם תוכלו להמליץ לי על חברה

אגב לא ממש הבנתי עם זה בא עם סוללנות ניתענות, או שזה סוללות רגילות עם תוכלו להגיד לי בבקשה :)

פורסם

חצובה זה זה :

WT3512_B.jpg

אתה יכול לחבר את המצלמה על החצובה, ואז לצלם בחשיפות ארוכות ליצירת תמונות לילות, להשתמש בזה לצילומים קבוצתיים, ועוד....

יהיה שימושי כאשר תתקדם בצילום :)

הדיל הזה כולל 128 מגה, אני מציע שתראה איך אתה מסתדר עם ה-128MB ומקסימום אח"כ תוסיף עוד 128 או 256 לבחירתך.

(נכון לדיל אתה מקבל כרטיס 128 + 32 ).

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש רואה שרשום שמה שאני מקבל מתנה 128M זיכרון, אתה בטוח ? בלינק שנתתי ?

אבזרים כלולים:

רצועת יד, כבל AV, כבל USB, כרטיס זכרון CF 32MB, ארבע סוללות AA אלקליין, דיסק תוכנות

אגב אני גם לא רואה שרשום שיש מתען ::)

פורסם

לא במה שאתה נתת, אלא במה שאני נתתי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים