עבור לתוכן

האם מסך LCD יכול לשמש כטלויזיה ?

Featured Replies

פורסם

האם מסך LCD יכול לשמש כטלויזיה ?

ניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (YES) ?

פורסם

עם כרטיס טלוויזיה תמיד אפשר עד כמה שאני יודע...

אבל ראיתי גם כמה מסכי LCD שאפשר להשתמש בהם גם כטלוויזיה לכל דבר וגם כמסך מחשב.

פורסם

ישנים מסכי LCD עם טיונטר מובנה שמשמשים כטלויזיה לכל דבר וגם ניתן לחבר אליהם ממירים וכו'.

מסך 17" כזה יעלה לך בערך 5000 שקל

פורסם

ישנים מסכי LCD עם טיונטר מובנה שמשמשים כטלויזיה לכל דבר וגם ניתן לחבר אליהם ממירים וכו'.

מסך 17" כזה יעלה לך בערך 5000 שקל

LCD TV 17" של IIYAMA עולה 2200 שקל, הLCDTV היקרים הם לא בגלל הטיונר או משהו, אלא בגלל הגודל, מסך LCD 21" או מסך LCDTV 21 יעלו אותו דבר.

פורסם

DOGMA, אני לא יודע בדיוק מאיפה אתה מקבל את המידע שלך אבל אני פשוט מסתכל בחנויות ורואה שמסכים 15" עם טיונר מובנה עולים בערך 4000 שקל (דוגמא לאחד כזה) כשמחיר של LCD 15" רגיל נע בין 1400 ל2200 ש"ח

פורסם

KPS מכרו לא מזמן LCDTV של IIYAMA ב2250 שקל.

פורסם

למה הכוונה בטיונר מובנה?

הלא ממיר דיגיטלי מוציא אות וידאו קבוע, אז למה צריך TUNER???

פורסם

נכון.

כל עניין ה LCD TV פשוט דפוק בעיני.

לא רק שהמסכים בגודל הזה הם מצחיקים לצורך שימוש כטלוויזיה שיושבים 3 מטרים ממנה, אלא היום ברוב הבתים ישנו ממיר כבלים/לויין - ולכן צריך רק כניסת וידאו.

פורסם

יש לי שאלה לא קשורה נכון במחשבים הישנים יש רמקול קטן כזה דבוק בתוך המארז במחשבים החדשים זה צריך להיות שם כי לי אין אחד כזה במחשב החדש תודה על תשובות

פורסם

יש לי שאלה לא קשורה נכון במחשבים הישנים יש רמקול קטן כזה דבוק בתוך המארז במחשבים החדשים זה צריך להיות שם כי לי אין אחד כזה במחשב החדש תודה על תשובות

תפתח נושא חדש

פורסם

איך עושים את זה?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אבל לא בדיוק הבנתי, למה יש צורך בטיונר במסך כאשר החיבור ל-YES לא דורש סריקה, אני רק לוחץ AV ואני רואה, אי אפשר לעשות את זה במסך LCD ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים