עבור לתוכן

אפשר לבטל את הPageFile עם 512 זכרון?

Featured Replies

פורסם

???

פורסם

אחי קבל......

לחצן ימני על המחשב שלי--

PROPERTIES===ADVANCE==PERFORMANCE==ADVANCE==VIRTUAL MEMORY===CHANGE

עכשיו יש שם אפשרות של NO PAGING FILE

סמן אותה לחץ OK

שמחתי לעזור. ;)

פורסם

בטח שאפשר, אבל זה לא חכם בכלל!

לא מבטלים גם עם ג'יגה ויותר.

פורסם
  • מחבר

המממממ תודה..

פורסם

אין בעד מה....

אבל באמת אני לא חושב שכדאי לך לבטל את זה.

פורסם

זה רק ניראה לך שביטלת את הPF

תעשה CTRL+ALT+DEL ותיראה שעדיין יש PF

לא ניתן לבטל בוינדווז

פורסם

[ltr]windows can't work well without a page file even if you have enough memory. don't worry it will not use it if you have enough memory. I once tried disabling it on windows 98 and even though I had enough memory windows still work like I'm using PCanywhere on a 56kbps. yes I know it's been a while since win98 but there are some features of windows XP that doesn't work without a small pagefile. just set it to 50MB if you don't have enough HDD space. but I still don't recommend it, since you don't have enough memory, if you had 1GB then it would be a totally different story.[/ltr]

פורסם

כמו שאמרו לפני, windows לא יכול לעבוד בלי Paging file (לפחות לא כמו שצריך...)

מה שכן, זה לא נכון ש-windows לא ישתמש בו אם יש לך מספיק זכרון - Windows תמיד דואג לפנות דברים מהזכרון לתוך ה-Paging file כדי שאם פתאום יהיה צורך בזכרון (תפתח תוכנה כבדה לדוגמה), יהיה מספיק מקום פנוי בזכרון. כך, גם אם יש לך 300 מגה פנויים ב-RAM ואתה תמזער חלון של IE, אתה תראה ב-Task Manager איך הפרוסס שלו מתפנה מהזכרון ועובר ל-PF.

מה שכן אתה יכול לעשות אם יש לך מספיק זכרון (החל מ-512, רצוי יותר), זה לגרום ל-windows להעביר את קבצי ה-core שלו לזכרון ובכך להקטין את זמן התגובה שלו. אני לא זוכר איפה משנים את זה ב-registry, אבל חיפוש בפורום/ בגוגל יכול לעזור פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים