פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים שלום כולםבשעה טובה כיבלתי את כול החלקים של המחשב החדש שלי, הרכבתי את כולם, התקנתי הכול והכול ממש פועל כמו שעוןואז בסוף חיבית את המחשב ואחרי איזה חצי שעה שאני בא לקחת משהוא אני רואה שהוא דולק...? חיביתי שוב חיקיתי בארך 5דקות פיתאום הוא נדלק שוב...מישהוא יחול לעזור לי?אני ממש אבל ממש לא מבין למה הוא לא רוצאה לכבות המפרט של המחשב:intel P4 lga 775 3.2Ghz 1MBGIGA_BYTE ga-8anxp-dGIGA-BYTE ati radeon x600 promaxtor 40GB 7200RPMcorsair DDR2 xms2 512*2אני חושב שזה כול הפרטים הרלבנתים עם חסר משהוא תגידו ואני יוסיףעגב, יש לי במארז (compucase 6a19) כבל כזה של audio אני האמת אפילו לא סגור שזה של המארז, קיצר, אין לי שמץ של מוסג לאן אני אמור לחבר אותו, הוא יותר גדול ממה שיש לי אל לוח האם לspeker אין לי שמץ לאן זה אמור ללחת אבל לא לחוץ לי,תודה מרוש נדב
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים הכפתור של הON\OFFבטח קצת דפוקתנסה לשחק איתו או להרכיב מחדשזה הדבר היחד שיפעיל לך תמחשב
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר לפי מה שאני רואה הכפתור מחובר בסדר גמור, לחוץ עד הסוף, ניסיתי לשחק איתו אבל הוא יושב בצורה החי מוצלחת שאפשרתבטל בביוס wake on modem/LAN/PME וכו'.וואלה, ה weak up on pme even היה ב enable הפחתי אותו ל desable אני מכוה שזה יתפל בבעיה, עגב מה זה pm event?ומה בקשר לנוסא השני, למישהו יש מוסג מה זה כבל שכתוב אולו audio שיש לו 2שורות של נקות אמור להיות? כי זה לא ממש נירה כמו משהוא שקשור לCD או לSPEKER למישהוא יש שמץ?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר צודק באמת יש לי שם חיבור של עזניות ורמקולים, יש לחה עולי רעיון לאן אני אמור לחבר אותו?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר עם למישהוא יש מוסג לאיפו אני מחבר יצאיה של מירופון+רמקולים של פנל קידמי של מארז ללוח האם שלי (השם למעלה) תרגישו חופשי, כי אני עוד לא מצתי לאן וזה סתם מציק לי תודה מרוש
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים עם למישהוא יש מוסג לאיפו אני מחבר יצאיה של מירופון+רמקולים של פנל קידמי של מארז ללוח האם שלי (השם למעלה) תרגישו חופשי, כי אני עוד לא מצתי לאן וזה סתם מציק לי תודה מרוש אין איור רלוונטי שבא לך עם החוברת המצורפת לחומרה?
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים תחפש בחוברת של הלוח... לא לכל לוח יש את כל החיבורים שיש למארז, ולא כל מארז מספק את כל החיבורים האפשריים על הלוח, אז קח את זה בחשבון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.