עבור לתוכן

מחשב שלא ממש נסגר, לאחר כיבוי הוא נדלק מחדש...בבקשה שמישהוא יעזור

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

בשעה טובה כיבלתי את כול החלקים של המחשב החדש שלי, הרכבתי את כולם, התקנתי הכול והכול ממש פועל כמו שעון

ואז בסוף חיבית את המחשב ואחרי איזה חצי שעה שאני בא לקחת משהוא אני רואה שהוא דולק...? חיביתי שוב חיקיתי בארך 5דקות פיתאום הוא נדלק שוב...מישהוא יחול לעזור לי?

אני ממש אבל ממש לא מבין למה הוא לא רוצאה לכבות

המפרט של המחשב:

intel P4 lga 775 3.2Ghz 1MB

GIGA_BYTE ga-8anxp-d

GIGA-BYTE ati radeon x600 pro

maxtor 40GB 7200RPM

corsair DDR2 xms2 512*2

אני חושב שזה כול הפרטים הרלבנתים עם חסר משהוא תגידו ואני יוסיף

עגב, יש לי במארז (compucase 6a19) כבל כזה של audio אני האמת אפילו לא סגור שזה של המארז, קיצר, אין לי שמץ של מוסג לאן אני אמור לחבר אותו, הוא יותר גדול ממה שיש לי אל לוח האם לspeker אין לי שמץ לאן זה אמור ללחת אבל לא לחוץ לי,

תודה מרוש

נדב

פורסם

הכפתור של הON\OFFבטח קצת דפוק

תנסה לשחק איתו או להרכיב מחדש

זה הדבר היחד שיפעיל לך תמחשב

פורסם

תבטל בביוס wake on modem/LAN/PME וכו'.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני רואה הכפתור מחובר בסדר גמור, לחוץ עד הסוף, ניסיתי לשחק איתו אבל הוא יושב בצורה החי מוצלחת שאפשר

תבטל בביוס wake on modem/LAN/PME וכו'.

וואלה, ה weak up on pme even היה ב enable הפחתי אותו ל desable אני מכוה שזה יתפל בבעיה, עגב מה זה pm event?

ומה בקשר לנוסא השני, למישהו יש מוסג מה זה כבל שכתוב אולו audio שיש לו 2שורות של נקות אמור להיות? כי זה לא ממש נירה כמו משהוא שקשור לCD או לSPEKER למישהוא יש שמץ?

פורסם

אולי כבל AUDIO לפאנל הקדמי? שיהיה ניתן לחבר רמקולים או אוזניות?

פורסם
  • מחבר

צודק באמת יש לי שם חיבור של עזניות ורמקולים, יש לחה עולי רעיון לאן אני אמור לחבר אותו?

פורסם

מהפאנל ללוח אם מן הסתם...

פורסם
  • מחבר

עם למישהוא יש מוסג לאיפו אני מחבר יצאיה של מירופון+רמקולים של פנל קידמי של מארז ללוח האם שלי (השם למעלה) תרגישו חופשי, כי אני עוד לא מצתי לאן וזה סתם מציק לי

תודה מרוש :P

פורסם

עם למישהוא יש מוסג לאיפו אני מחבר יצאיה של מירופון+רמקולים של פנל קידמי של מארז ללוח האם שלי (השם למעלה) תרגישו חופשי, כי אני עוד לא מצתי לאן וזה סתם מציק לי

תודה מרוש  :P

אין איור רלוונטי שבא לך עם החוברת המצורפת לחומרה?

פורסם

תחפש בחוברת של הלוח... לא לכל לוח יש את כל החיבורים שיש למארז, ולא כל מארז מספק את כל החיבורים האפשריים על הלוח, אז קח את זה בחשבון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים