פורסם 2002 במאי 3123 שנים אפשר להשאיר את המארז פתוח או משהו כזה?או לשים את הכרטיס בצורה כלשהי?אני מעוניין ב -radeon8500 LE 64mb של gigabyte!!ואני לא יודע אם הוא מתאים למארז שלי!אולי זה יגיד לכם משהו:יש ליp3 -800mhz256sdrmובאתר של ATI רשום שהכרטיס מתאים גם לפנטיום 2 אז אולי אם המארז של פנטיום 2 מתאים לזה אז גם המארז שלי מתאים??????אני צודק?????? בבקשה תענו לי כי זה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי!!!!!1
פורסם 2002 במאי 3123 שנים סבירות גבוהה שלא תהיינה לך בעיות אני מאמין שהכרטיס יתאים לךרק חשוב שהספק לא יושב באיזה שהיא דרך מעל APG SLOT וגם שאין הפרעות (קבלים, נגדים) או כל מיני מזיקים אחרים מאחורי ה AGP SLOT איזה לוח יש לך(אולי אני אוכל להגיד לך מייד אם תהיה בעיה או לא)???
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר אני לא יודע איזה דגם בדיוק אבל יש לי של חברת pc parthner שבטח לא שמעת אליהם!
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר יש לי ציור לידי של הלוח תגידלי איפה צריך להיות הכל כדי שיהיה בסדר!ואיפה אמור להיות ה- APG הזה, ואיפה ואיך נקרא הספק?
פורסם 2002 במאי 3123 שנים AGP זה החריץ הרחבה העליון .תראה (בעיניים שלך על הלוח) שאין משהו בולט לאורך כל קו הרוחב של ה AGP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.