פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים שלום חברים.אחרי שאני חותך פרספקס, איך אני משיג גימור נקי וצלול לחתך?לאחר שיוף עדין יש איזשהו פוליש שאפשר לעשות, או משהו בסגנון?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים אתה משייף עם נייר זכוכית כאשר כל פעם אתה עולה במספר להכי עדין שאתה יכול להשיג, אחרי זה עם נייר מים, אחרי זה תשים על חתיכת בד משחת שינייםותשפשף הרבה, זה יתן לך גימור לא רע. בתנאי שיש לך גם דרמל אז יש משחה מיוחדת ואם ראש שיוף אפשר להגיע לתוצאה מעולה.
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים או לחילופין עם ראש שיוף פשוט וזולאל תכתוב שטויות , כמו כן אפשר גם להשתמש בכל וקס שהוא , נותן גם כן גימור מצויין ! ;D
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים סבבה. אני חושב שהכל תלוי בעבודה במי שעושה אותה אמנם גם בחומרים ואביזרים אבל בהחלט בעבודה
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים אני אציג בפניך 2 אופציות.1. מלטשת - זה גלגל שמסתובב מאוד מהר שיש עליו בדים. צריך להיזהר לא לעשות יותר מידי איתו כזה זה יכל לשרוף קצת את הפרספקס ויהיה לך גוון שחור.2. דבק לבן - אני מניח ששמת לב שכאשר אתה מרטיב את הפרספקס הוא נהיה שקוף ( בחלק הלבן מהשיוף ) אז אם אתה שם דבר לבן ( פלסטי ) על החלקהמשוייף שהוא מתייבש ומתקשה אתה רואה את זה שקוף.תהנה.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים החיתוך הנקי ביותר מושג ע"י שבירה - לומר צריך לעבור כמה פעמים עם סכין יפאנית ואז לשבור כל הקו - הקו יהיה צלול ונקי כמו הפרספקס עצמו, אין צורך בשום שיוף. כמובן ששיטה זו עוזרת רק במצב שיש חיתוך ישר ולא מעוגל
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים יש מכשירים מיוחדים שמורידים סכין ענקית על הפרספקט לכל מורה מלאכה בסיסי יש את זה.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר תודה על התגובות. אני אנסה את השיטות השונות. בינתיים אני מסתדר עם שיוף... לא יוצא "Crystal Clear" אבל זה מספיק.
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים זה היה חזק crystal clear אני וואי ... אתה יכול ללכת לכל בית מלאכה יעבירו לך ווישט בפרספקט עם ציוד מתאים ויצא קליר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.