עבור לתוכן

איך משיגים גימור נקי לפרספקס?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אחרי שאני חותך פרספקס, איך אני משיג גימור נקי וצלול לחתך?

לאחר שיוף עדין יש איזשהו פוליש שאפשר לעשות, או משהו בסגנון?

פורסם

אתה משייף עם נייר זכוכית כאשר כל פעם אתה עולה במספר להכי עדין שאתה יכול להשיג, אחרי זה עם נייר מים, אחרי זה תשים על חתיכת בד משחת שיניים

ותשפשף הרבה, זה יתן לך גימור לא רע. בתנאי שיש לך גם דרמל אז יש משחה מיוחדת ואם ראש שיוף אפשר להגיע לתוצאה מעולה.

פורסם

או לחילופין עם ראש שיוף פשוט וזול

פורסם

ראש שיוף רגיל יתן לו שריטות וזה מה שהוא לא רוצה

פורסם

או לחילופין עם ראש שיוף פשוט וזול

אל תכתוב שטויות , כמו כן אפשר גם להשתמש בכל וקס שהוא , נותן גם כן גימור מצויין ! ;D

פורסם

סבבה. אני חושב שהכל תלוי בעבודה במי שעושה אותה אמנם גם בחומרים ואביזרים אבל בהחלט בעבודה

פורסם

אני אציג בפניך 2 אופציות.

1. מלטשת - זה גלגל שמסתובב מאוד מהר שיש עליו בדים. צריך להיזהר לא לעשות יותר מידי איתו כזה זה יכל לשרוף קצת את הפרספקס ויהיה לך גוון שחור.

2. דבק לבן - אני מניח ששמת לב שכאשר אתה מרטיב את הפרספקס הוא נהיה שקוף ( בחלק הלבן מהשיוף ) אז אם אתה שם דבר לבן ( פלסטי ) על החלק

המשוייף שהוא מתייבש ומתקשה אתה רואה את זה שקוף.

תהנה.

פורסם

אני מכיר אחד שעשה כך וזה רעיון מצויין.

פורסם

החיתוך הנקי ביותר מושג ע"י שבירה - לומר צריך לעבור כמה פעמים עם סכין יפאנית ואז לשבור כל הקו - הקו יהיה צלול ונקי כמו הפרספקס עצמו, אין צורך בשום שיוף. כמובן ששיטה זו עוזרת רק במצב שיש חיתוך ישר ולא מעוגל

פורסם

יש מכשירים מיוחדים שמורידים סכין ענקית על הפרספקט לכל מורה מלאכה בסיסי יש את זה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. אני אנסה את השיטות השונות. בינתיים אני מסתדר עם שיוף... לא יוצא "Crystal Clear" אבל זה מספיק.

פורסם

זה היה חזק crystal clear אני וואי ... אתה יכול ללכת לכל בית מלאכה יעבירו לך ווישט בפרספקט עם ציוד מתאים ויצא קליר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים