פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אני בונה VU METER ועד עכשיו נתקלתי בשני שירטוטים שפועלים עם אותו שבב ואני לא יודע איזה מהם נכון? הראשון והשני מקשר לאתר שממנו לקחתי ת'שירטוט ושם יש גם את רשימת החלקים שצריך תודה לכל מי שיעזור
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים המעגלים שניהם נכונים שניהם יעבדו. אך השרטוט השני יותר קל לבניה כי בתור SIGNAL SOURCE בחרו בקבל,ובשני לא מפורט ותיאורטית יכול להיות אפילו מחולל אותות ריבועי עם 555 מי יודע ?! לא פירטו.לך על השני בקיצור, בהצלחה !
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר מה שאמרת ממש מוזרהמעגלים שניהם נכונים שניהם יעבדו. אך השרטוט השני יותר קל לבניה כי בתור SIGNAL SOURCE בחרו בקבל,ובשני לא מפורט ותיאורטית יכול להיות אפילו מחולל אותות ריבועי עם 555 מי יודע ?! לא פירטו.לך על השני בקיצור, בהצלחה !למישהו יש עוד דעותואני עידכנתי את השירטוט השני כך שתוכלו להגיע לדף שמפרט יותר על המעגל
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים שניהם עובדים ושניהם טובים. המעגל הראשון קצת יותר "מיוצב" אבל לא משהו שצריך לשנות לך או להראות שינוי כלשהו.אני בניתי לדוגמא לפי המעגל השני והכל בסדר גמור.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר כמה VOLT נתת למעגלכי ניסיתי אם סוללה 9V ובקושי עבדואיך מחברים את החוט אודיו? את זה עוד לא הבנתי
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים תסתכל ב- Data Sheets של הרכיב מהו המתח VCC שמסופק לרכיב.מתח זה הינו מתח ההזנה שמקבל כל סוג של ג'וק, מתח זה הינו בד"כ 12 או 15 וולט. וכך הג'וק משחרר לבד כמות מתח לפי הצורך ופעולתו של הרכיב כמו כן ניתן להעלות או להוריד את המתח ללא קשר (הגברת או הקטנת) ע"י 741. זהו רכיב עם 10 14 רגליים כבר לא זוכר.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים כמה VOLT נתת למעגלכי ניסיתי אם סוללה 9V ובקושי עבדואיך מחברים את החוט אודיו? את זה עוד לא הבנתי1. V+ can be anywhere from 3V to 20V. התתי לו 5 וולט ועבד מצוין. כנראה בנית אותו לא נכון או שהסוללה היתה גמורה.נסה עם שנאי 3V.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר בעיית החוט אודיו עדיין לא פטורה פהבכבל אודיו רגיל יש שני חוטים איזה מהם לחבר
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים את האדמה (ברוב המקרים חוט שחור או חוט נחושת ללא בידוד עליו בחוטי אודיו) לאדמה של המעגל או במילים אחרות ל- (-) של הסוללהואת החוט השני (שמעביר את האות) אתה מחבר לאיפה שכתוב INPUT.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר תודהאני ינסה מתי שהוא השבוע להשיג מקור כוח אחרואז אני יראה את התוצאותבנתיים כל המעגל נמצא על מטריצהושאלה אחרונה האם אפשר להשתמש בחיבור נקבה(כמו החיבור שיש בכרטיסי קול שאליו מחברים את הכבל של הרמקולים) כדי לחבר למעגל סיגנל אודיו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.