עבור לתוכן

איך מחברים 3 מחיצות למחיצה אחת שלמה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר 3 מחיצות מאותו ההארד דיסק למחיצה אחת, ההארד דיסק הוא של 20 ג'יגה, וכל המחיצות ריקות ואין להם שום קשר למערכת ההפעלה או קבצים חשובים אחרים, אני יודע שמומלץ לעשות זאת בעזרת התוכנה partition magic 8, ערכתי חיפוש וחיפשתי הסברים אבל לא היה אפילו הסבר אחד שבו היה אפשר להבין לעומק איך עושים והבנתי שלא כדאי להתעסק בתוכנה אם לא ממש מבינים בה די טוב, אז בעיקרון אני צריך שתתנו לי הסבר מדוייק איך אני עושה זאת והאם יש סכנה לאיבוד כלשהו של מידע למרות שהמחיצות לא קשורות לקבצים במערכת ההפעלה.

תודה רבה מראש, דודי הסטלן.

פורסם

דווקא השימוש בתוכנה PM8 הוא הכי נוח מבין השיטות

פורסם
  • מחבר

דווקא השימוש בתוכנה PM8 הוא הכי נוח מבין השיטות

ידעתי את זה תאמין לי אבל מה שאני מחפש זה הסבר איך לעשות את איחוד המחיצות בעזרת התוכנה הזאת.

פורסם
To merge a partition

1 Select a disk and a partition that you want to merge with another partition.

2 Click Partition > Merge.

3 Click the Merge option you want.

Do not merge two operating system partitions or two compressed partitions.

4 Type a name for the new folder that will be created in the partition you are keeping, in the Folder Name text box.

5 Click the file system type you want to use for the partition you are keeping. The NTFS option will automatically be selected if you are merging two NTFS partitions.

6 Click OK.

Tips

· If you are using Windows NT 4.0, you should not merge two FAT partitions that will result in a FAT32 partition. Only Windows 95b or later, Windows 98/Me/2000/XP can access FAT32 partitions.

· If you plan to merge two adjacent NTFS partitions, they must be the same version type and have the same cluster size. If the cluster sizes are different, you will not be able to merge the partitions. See "Converting FAT/FAT32 Partitions to 4K Aligned" in the "About Convert" Help topic.

To view the version type and cluster size of a partition, right-click the partition in the disk map, select Properties, then click the NTFS Info tab.

· In step 2, the contents of one partition will be moved into a folder within the other partition.

· Once you apply the merge operation to your system, there is no method for undoing a merge.

Copyright © 1994-2002 PowerQuest Corporation. All rights reserved.

פורסם

יש לך את התוכנה?

השימוש בה הוא דיי אינטואיטיבי

אתה פשוט לוחץ על הדיסק שאתה רוצה לאחד בו את שתי המחיצות ולוחץ בצד שמאל על merge partitions

הוא יפתח לך תיבת דו שיח ובה תבחר את האפשרויות של האיחוד ותעשה אישור

עכשיו תעשה

apply

הוא יכבה את המחשב ויתחיל בתהליך

בסיום הוא יעלה את הוינדווז מחדש ויהיה לך דיסק מאוחד

פורסם
  • מחבר

יש לך את התוכנה?

השימוש בה הוא דיי אינטואיטיבי

אתה פשוט לוחץ על הדיסק שאתה רוצה לאחד בו את שתי המחיצות ולוחץ בצד שמאל על merge partitions

הוא יפתח לך תיבת דו שיח ובה תבחר את האפשרויות של האיחוד ותעשה אישור

עכשיו תעשה

apply

הוא יכבה את המחשב ויתחיל בתהליך

בסיום הוא יעלה את הוינדווז מחדש ויהיה לך דיסק מאוחד

תודה לשניכם, רק עוד שאלה, אין סיכוי שמידע כלשהו בהארד דיסק השני שבו מותקנת מערכת ההפעלה יימחק נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים