פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים ברשותי כרטיס זכרון 128MB המשמש לצילום במצלמת אולימפוס C-350. נתקלתי ב 2 תופעות שונות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה : 1. לאחר צילום כמה עשרות תמונות, המצלמה "נתקעת" לאחר צילום תמונה נוספת, ורק הוצאת הסוללות + הוצאת כרטיס הזכרון - והחזרתם, המצלמה חוזרת לתפקד כרגיל. 2. בהעברת התמונות למחשב, כ 3 תמונות לא ניתן להעביר (מתקבלת הודעת שגיאה). חשבתי שמדובר במעיין "BAD SECTOR" בכרטיס, אבל אם אכן יש "BAD SECTOR" אזי בעייתה עברת 3 תמונות אמורה לרות בכל העברה, אך היא קורת רק לעיתים ! (כלומר, יש מקרי שבהם אני מצלם עד שהכרטיס מלא, מעביר למחשב, והכל עובר תקין). מה פה קורה פה ? יש דרך אלגנטית לבדוק את מצב הכרטיס ? 3. אולי בכלל הבעיה היא במצלמה ? יתכן ? כיצד ניתן לבדוק זאת ? (ללא כרטיס ו/או מצלמה נוספת). תודה !!!
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים עקרונית אתה יכול לחבר את המצלמה למחשב ולפרמט את הזכרון דרך פרופרטיז ופורמט וכך תדע שאין לך כל מיני שאריות בזכרון שתוקעות אתה יכול לנסות לשים את הזכרון במצלמות תואמות כמן פוגי למשל ולראות או לצלם ולשים את הזכרון בחריץ מדפסת תואמת ואם יש לך אחריות כך את המצלמה לבדיקה
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר פירמוט זכרון ה של המצלמה דרך הפורמט של המחשב (כשהמצלמה מחוברת למחשב) מומלץ ? לא מומלץ ? מה יכול לקרות לטובה ? מה יכול לקרות לרעה ? האם יש בכלל הבדל ?
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים גם לי יש 128 בפוגי שלי ואני כמעט תמיד פעם בשבוע שבועיים מפרמט אין שום חשש
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר מפרמט דרך המחשב ?מה יכול לקרות לטובה ? מה יכול לקרות לרעה ? האם יש בכלל הבדל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.