פורסם 2002 במאי 3023 שנים מישהו כאן הצליח לקבל איי פי חיצוני אמיתי עם האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב??כל מה שאני מקבל זה 80.230.65.0וזה מופיע לי בהכל אבל אי אפשר להיתחבר אליי דרך האיי פי הזהלמישהו יש הסבר?כל התוכנות כמו אייסיקיו ואדיוגלאקסי וכו עובדות אבל אני לא יכול לפתוח שרת במחשב שלי ולשלוח אליו אנשים עם האיי פי הזה
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר לא אני באינטרנט זהבובעיקרון לפי מה שהבנתי זה איי פי סטטי אבל אי אפשר להיתחבר אליותנסו לעשות פינג ל80.230.56.0ולא ייצא לכם כלום
פורסם 2002 במאי 3123 שנים עד כמה שידוע לי אינטרנט זהב חוסמים את פורט 80 מהסיבות החמדניות שלהם.(גם כן ספקים יש לנו בישראל)תנסה להפעיל את רשת הHTTP על פורט 83 למשל ותראה שמצליחים להתחבר אליך.(אם זה אכן מה שאני חושב שזה)תחליף ספק!חוץ מזה שהבעלים של אינטרנט זהב הוא גם שותף בחוות הקופים בישראל (למכירת קופים לניסוים) שזו בכלל סיבה מספיק טובה לעוף מהם מהר.
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר טעיתי באיי פי זה 80.230.0.56 כמה שמאוד אכפת לי מחיות אינטרנט זהב הם אחלה חברה מבחינת מהירות ותמיכה אני מציע שבעל החבר יעזוב במקום בכל מקרה אני יבדוק את עיניין האיי פי שכחתי לבטל את החסימת פינג בנתב שלי אבל זה לא עזר ובקשר לפורט 80 אין קשר כשהיה לי מודם רגיל אצלהם אנשים יכלו להיתחבר אליי והיה לי איי פי אמיתי שהתחיל כמו כל איי פי באינטרנט זהב ב 213. טוב בכל מקרה דיברתי עם אחת בזהב והיא אמרה לי שהטכנולוגיה הנוכחית של ערוצי זהב אינה מאפשרת קבלת איי פי אמיתי חיצוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.