עבור לתוכן

יש הבדל ביצועים בין AGP ל PCI-E ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני רואה שעברת אתר אתר ולקחת רק את מה שמתאים לך הא?

אם היית עובר בXBITLABS היית רואה את הx800xt אונס את ה6800 ב|FarCry, ובעוד מספיק משחקים.

הX800pro כרטיס חלש מידי, זה מצחיק שהוא מצליח להשתוות ל6800GT ברוב המקרים, הX800XT וXTPE כרטיסים מאוד חזקים, ועוברים את ה6800U וGT ברוב הדברים.

דוגמה אחי הוא סותר את עצמו תיראה באיזו רזולוציות הוא נתן את הטבלאות שלו על רזולוציה סטנדרטית בעוד שהוא מסתיר את המקסימום כי הריי אנחנו מדברים על איכות תמונה + ביצועים אני נתתי טבלה של 1200X1600 עם כל הפילטרים!!!!!! עכשיו יבוא תגובות כמו : "מי משחק על רזולוציות כאלו"!!! אבל פה מדובר על איכות תמונה וביצועים וכולם יודעים ש 1200X1600 עם כל הפילטרים זה איכות תמונה מירבית!!!!בגלל זה אני אומר שATI יותר טובים מאנוידיה באיכות תמונה כי הFPS שלו לא יורד משמעותי בגבוהות!!!

• תגובות 64
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה אתה משווה את שני הכרטיסים רק ברזולוציות של 1600*1200?! תסתכל בהשוואות של רזולוציות יותר קטנות ותראה ש6800U המוביל. ובאמת רוב העאנשים גם לא ישתמשו ברזולוציה של 1600*1200 אז הקטנות יותר משמעותיות.. אבל אני לא חושב שאפשר להתווכח עם מישהכו שכבר קנה כרטיס ועוד במחיר מטורף של 4600 (קנה FX55!!!!!!).. שיהיה.

אחי אנחנו משוים איכות תמונה + ביצועים ATI נותנת איכות תמונה שזה 1200X1600 + כל הפילטרים ולא מאבדת מחצי כח מהכרטיס!!! ומי לא יודע שאיכות תמונה 1200X1600 יותר טובה מ 1024X768

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לענות לי בבקשה כמה עלה לך המחשב והזיכרון ואיפה קנית?

הזמנתי תחלקים מאו אמ סי קריית שמונה המחיר של כל החלקים הגיע ל15,700 אלף ש"ח

פורסם

הזמנתי תחלקים מאו אמ סי קריית שמונה המחיר של כל החלקים הגיע ל15,700  אלף ש"ח

FUCK זה המון אבל תהנה שנית כמה הזכרון??

פורסם
  • מחבר

FUCK זה המון אבל תהנה שנית כמה הזכרון??

2400 ש"ח

פורסם

2400 ש"ח

יש לי רעיון להפוך תמחשב שלך ליותר חזק(זה מה שאני יעשה עם אני יגייס עו 1000 ש"ח) בגלל שיש לך ג'יגה DDR2 אז אולי תכך תמעבד שלך ותקנה 3.4\6 ככה יהיה לך משהו בובה אני מתכנן לעשות דומה רק עם לוח אחר וכרטיס אחר

פורסם
  • מחבר

הינה החדר שלי!!!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

ועוד מהמחשב!!!אהה איך הטושיבה 43 אינצ' דרך אגב משחקים רואים בה פיצוץץץץ היא מחוברת לרדאון!!!

פורסם

תגיד אתה הבן של ביל גייטס??

פורסם

עם כל מה שיש לך בחדר... לא יכולת להשקיע במארז יותר טוב??? אולי איזה טאוור מרווח ונחמד ;)

פורסם
  • מחבר

הינה אני...

פורסם

אח שלי, אתה נראה כמו איזה מתאבד של החמס לפני פיגוע...

איך התמונות האלה קשורות לת'ראד? והאם לא שמעת על משחקים בנשק?

פורסם

Here`s a [glow=red,2,300]NewzFlash[/glow] for ya WE DON`T GIVE A DAMN

אני לא יודע ממה אתה צריך יותר להתבייש על זה שאשכרה היית מספיק טיפש כדי להוציא 4000+ שקל על כרטיס שעולה 1000 שקל פחות, או שמחוסר החיים שלך שאתה עוד מפרסם תמונות של החדר שלך, או שהדסקטופ שלך זה אתה. ממה בדיוק אתה מתלהב? מזה שאבא עורך דין - אמא מורה? מזה שאתה מספיק אידיוט כדי להוציא 4000 שקל על כרטיס מסך שלא שווה את זה? או מזה שאתה חושב שאתה דודי בלסר הבא....

חפיף ironeddi או איך שלא קוראים לו הולך לצנזר גם את זה אבל את דברי לפחות אמרתי.

פורסם

Talk about מאוהב בעצמו!

ועוד רק מגבעתי... ???

סתם טיפ, תשקיע קצת כסף במורה פרטי לעברית/לשון.

הינה = X

הנה = V

מזעזע.

פורסם

indeed talk aobut narcissusem

זה אחד מהילדים האלה שצריכים לקבל מכות עד כדי עלפון כדי לחטוף קצת פרספקטיבה לחיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים