עבור לתוכן

מה זה קירור LN2 ??

Featured Replies

פורסם

מחליד זה הבעייה שלך? מה עם מקצר? ::)

בכלל כל הנושא של קירור מעבד עם משהו חוץ מקירור אויר הוא טירוף לא רלוונטי ואקזוטי בלבד...

פורסם

מחליד זה הבעייה שלך? מה עם מקצר? ::)

בכלל כל הנושא של קירור מעבד עם משהו חוץ מקירור אויר הוא טירוף לא רלוונטי ואקזוטי בלבד...

מה עם קירור מים?

פורסם

במחיר של מערכת קירור מים אתה כבר יכול לרכוש מעבד יותר טוב ולהמהיר אותו רגיל... :lol:

פורסם

במחיר של מערכת קירור מים אתה כבר יכול לרכוש מעבד יותר טוב ולהמהיר אותו רגיל... :lol:

אבל מה כייף בזה?? ;D ;D ;D

פורסם

קירור מים פטרון מצוין יש לי כבר את כל הרכיבים צרים רק זמן להעיף את הספק החוצה כדי שיהיה מקום אין בעיה של לחות המים בטמפ של הסביבה אז אין התעבות

פורסם

קירור מים פטרון מצוין יש לי כבר את כל הרכיבים צרים רק זמן להעיף את הספק החוצה כדי שיהיה מקום אין בעיה של לחות המים בטמפ של הסביבה אז אין התעבות

איזה רכיבים יש לך???דגם??

פורסם

גם אותי מעניין, ותשתף אותנו גם אתה Corona..

נ.ב בהחלט יש בעיה של התעבות.. אם אתה מתכוון לעשות שימוש במים קרים..

פורסם

מאיפה אני אמור להמציא מים קרים ??

אם אני רוצה מים קרים אני צריך לקרר את המים ע"י מקרר או משהו כזה...(אין כסף)

אוקיי לשתף את חבריי הפורום טוב.

בחופש הגדול תיהיה לי מערכת מים.בעזרת השם...

פורסם

מאיפה אני אמור להמציא מים קרים ??

אם אני רוצה מים קרים אני צריך לקרר את המים ע"י מקרר או משהו כזה...(אין כסף)

אוקיי לשתף את חבריי הפורום טוב.

בחופש הגדול תיהיה לי מערכת מים.בעזרת השם...

וממה היא תבנה?

נ.ב מה הבעיה לעשות שימוש במיכל מבודד? .. למצוא טרמוס גדול?.. או צידנית קטנה?

ופעם ביום לדחוף קצת קירח?

..

פורסם

וממה היא תבנה?

נ.ב מה הבעיה לעשות שימוש במיכל מבודד? .. למצוא טרמוס גדול?.. או צידנית קטנה?

ופעם ביום לדחוף קצת קירח?

..

רעיון טוב אבל לא יפעל...

אתה מבין שזה יפעל טוב מאוד עם אתה תוסיף מקור חום חד פעמי כמו הפריזר שלך בבית

שבוא אתה מוסיף מוצר ועוזב הבעיה במערכת מים היא שכול שניה ניכנסים מים חדשים...וחמים...

אתה תצטרך להוסיף קרח בערך כול שעה וזה לא אופציה...לפחות לא בישבילי וגם למגן את לוח האם

נגד התעבות...איזה סיוט...אם כבר למגן אז אני יוסיף פלטייר מה שיביא לי טמפרטורות הרבה יותר נמוכות.

עכשיו בקשר לחלקים אני לא ממש יודע בגלל שאולי יצא משהו יותר חדש בזמן שאני יזמין...

הדבר היחיד שכבר החלתתי עליו זה רוחב הצינורות(13 מ"מ).

פורסם

חבר שלי כבר הרכיב את כל המערכת קירור מים שלו השבוע, עבדה טוב ללא נזילות... רק מה, הוא בטעות הצמיד את הבלוק קירור למעבד חזק מדי וסדק אותו ;D

פורסם

חבר שלי כבר הרכיב את כל המערכת קירור מים שלו השבוע, עבדה טוב ללא נזילות... רק מה, הוא בטעות הצמיד את הבלוק קירור למעבד חזק מדי וסדק אותו ;D

אתה במקרה יודע את החלקים של המערכת שלו

ואם לא אתה יכול להביא לי את ה ICQ שלו

זה ממש מעניין אותי.

פורסם

צינורות בחנות לרכב, משאבה בחנות לחיות, הבלוק הוא בלוק מאולתר לפי מדריך אחד (יחד עם CHROME ORB)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים