פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים יש לי כבר שנתיים כרטיס של קרייטיב שוכב בארון ואין לי מושג מה הוא עושה, אני רק יודע שהוא לא כרטיס קול, יש לו 4 יציאות מחוץ למחשב:line out - עם חיבור כמו של רמקוליםs-vhs outcomp outspdif outובפנים יש לו 4 כניסות לסאונד שמחבר סידירומים עם הכרטיס קול.הדגם של זה: ct7165-dתודה.
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים נראה לי שזה MPEG-2 Decoderשייך ל"מחלקת" הdvd של Creativeכניראה אחד מכרטיסי EncoreDxr2 או Dxr3בעעעע הקדימו אותי
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים מחבר כתבתם פה מילים שקצת מסובכות בשבילי... אנא הסבירו לי מה הכרטיס הזה עושה
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים מחבר הא??? אל תכתבו לי דברים כאלה, אני לא מבין בזה, אני רק רוצה לדעת אם הכרטיס הזה עוד טוב ולמה הוא משמש.
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים אם יש לך DVD, ומעבד יחסית איטי (נניח, פחות מ-500MHz), הוא יוכל לעזור למעבד שלך "להראות" את הסרט ב-DVD...
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים יש לך כרטיס פורס DVD בטח לא Dxr3 אלא Dxr2 או DVD Inlay שמאפשר לך לראות סרטים ב DVD דרךפריסת חומרה ולא תוכנה כמו במחשבים ללא הכרטיס הנ"ל ואם אני לא טועה זה נותן לך גם יציאה לטלויזיה.
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים זה לא נותן יציאה לטלויזיה , אתה יכול לראות על הטלויזיה אך ורק את הסרטים .
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים טעות בכוונה שלי יציאה לטלויזיה לכל מה שיוצא דרך הכרטיס פריסה - סרטי DVD...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.