פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אחת לכמה זמן יש מפגש פורום, נכון? עכשיו חשבתי לעצמי לפני מפגש להתחיל לארגן כמה מספרי טלפון של חנויות עם ראש פתוח מה שנקרא לבדוק כאן כמה אנשים מעוניינים לרכוש את הדיסקים האלו ולתאם עם נציג מהחנות שיגיע עם כל הכמות של הדיסקים אולי אפשר להשיג ככה הנחה על קניה ענקית כי אני מאמין שלפחות 10 אנשים קונים ממנו במכה ועוד עם המחירים האלו אפשר לקנות עוד צריך רק לשכנע בעל חנות אחת עם מחיר נורמלי לנסות להכניס אותו לפורום הזה בכלל שמעתי כאן על בעלי חנויות מזמן אבל באוברקלוקינג תגידו לי מה אתם חושבים על הרעיון
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים נחמד מאודהנציגים של סימפלטק היו לפני כמה מפגשי פורום אני חושב שאפשר להביא את הנציג של זיגזג 2000 או הנציג של PCH שניהם פעילים בפורום אם אני לא טועה המפגש הבא יהיה בחנוכה
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר אה לא כזה רחוק אפשר לשרוד חודשיים זה גם יעביר תזמן של הלימודים בחשיבה רק על הדיסקיםחחחחוצמזה PCH עדיין חיים להם? צריך להתקשר כדי לברר מחירים האתר שלהם עודכן לאחרונה לפני חצי שנה...
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר חיים חיים ועובדים כמו גדולים ואני חושב שיש נציג שרשום בפורוםשיקום ויציג את עצמו פה הייתי נכנס כל הזמן לאתר שלהם היו להם מחירים לא רעים בכלל ואפילו מפרטים הייתי בונה עד ש... אין כוח לתחזק
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר הם פשוט עברו אתר ל www.logicpc.co.ilתודהחוצמה אף אחד לא מתעניין בזה? אם הרבה יתמכו ברעיון אז מארגני המפגש יוכלו לבקש מבעלי חנויות או שאנחנו נעשה את זהוגם יראו הרבה אנשים מעוניינים אז יסכימו
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים נחמד מאודהנציגים של סימפלטק היו לפני כמה מפגשי פורום אני חושב שאפשר להביא את הנציג של זיגזג 2000 או הנציג של PCH שניהם פעילים בפורום אם אני לא טועה המפגש הבא יהיה בחנוכהבמפגשים שאני הייתי היה מישהו מזיגזג ומPCH ארז ,פבל, ואלכס אם אני לא טועה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.