עבור לתוכן

חדשות טובות, המסך תוקן.

Featured Replies

פורסם

קניתי כבר מסך חדש :-\

לא שאין לי מה לעשות עם מסך חדש, אז זה לא כזה נורא וגם אולי הוא יתן שיפור בתמונה אז סבבה אבל בכל מקרה הMAG 786FD קיבל טיפול קטן.

הפוקוס שנדפק קשות ממש הרס לי ת'עיינים, אז דבר ראשון מורידים BRIGHTNESS וCONTRAST וזה מחדד את התמונה ומוריד את התשתוש אבל אי אפשר לעבוד על מסך חשוך כל הזמן :(

בכל מקרה לאחר קצת בירורים, שיפוד מעץ וקצת משחקים אני ואחי הצלחנו לחדד את התמונה במסך בצורה דרסטית, אני אפילו חושב שהמסך עוד יותר חד מלפני ההתפגרות שלו :lol:

יש שני חורים מאוחרי המסך, חור אחד לקווים אנכים ואחד לאופקים ואם מכניסים לשם מקל (וחשוב שלא יעביר חשמל כמובן) אפשר לשחק שם עם איזה גלגל קטן שמכוון את הפוקוס, לא היה לי מושג שדבר כזה קיים עד היום :kopfpatsch:

פורסם

מה? יש את זה בכל המסכים? גם ב- CRT וג- ב- LCD?

מאיפה אח שלך יודע על זה?

פורסם
  • מחבר

זה לא מדע בדיוני...

יש את זה בכל טלוויזיה ואני חושב שלכל שפורפרת, יכול להיות שבחלק מהמסכים צריכים לפתוח את המארז עצמו בשביל לשנות פוקוס.

גם הבנתי שזה אפשרי לפי כמה אנשים שענו פה בפורום וגם ששאלתי את אחד הזיגזגים שאני לא זוכר את שמו :silly:

כתוב את זה גם בMANUAL של המסך.

בLCD אני בספק אם קיים דבר כזה.

פורסם

נראה לי שיש לי את אותה בעיה על ה-810FD שלי, לכל דבר במסך יש כאילו שיכפול הרבה יותר בהיר וזה פשוט משגע לי את העיניים.

עם מה בדיוק סובבת את זה? לא נראה לי שצריכה להיות בעיה לסובב את זה עם פיליפס, יש לזה צורה כזאת בדיוק למברג פיליפס.

פורסם

ב XJ500T שלי (ז"ל), היה צורך בפתיחת המסך וסיבוב שתי החוגות באופן ידני.

די חכם מצד מאג לאפשר גישה למכסה המנוע, בלי הצורך בהסרת הכיסוי האחורי של המסך.

פורסם
  • מחבר

^

מסכים איתך.

נראה לי שיש לי את אותה בעיה על ה-810FD שלי, לכל דבר במסך יש כאילו שיכפול הרבה יותר בהיר וזה פשוט משגע לי את העיניים.

עם מה בדיוק סובבת את זה? לא נראה לי שצריכה להיות בעיה לסובב את זה עם פיליפס, יש לזה צורה כזאת בדיוק למברג פיליפס.

HOLY אני לא חושב שכדאי לעשות את זה עם מתכת כי זה יכול להיות טעון בחשמל סטטי שיכול לעשות בעיות וגם יכול להיות שעובר שם מתח וזה מסוכן.

אני עשיתי את זה עם שיפוד עץ פשוט סטייל ל"ג בעומר רק שקצה אחד שלו קופף לצורה של מברג רגיל (שטוח).

אני מניח שאפשר גם עם מברג רגיל עדין עם גוף פלסטיק.

פורסם
  • מחבר

עידכון...

המסך מתחיל שוב להתפגר ברגעים אלה ממש :nixweiss::screwy: :'( :pissed:

כנראה שסופו הגיע.

לאחר שיחקנו עם הפוקוס המסך היה מאוד מאוד חד אבל עכשיו פתאום הוא מתחיל להשתבש עוד פעם.

חבל :(

פורסם

סוף סוף הצלחת לכוון אותו טוב?

אבל עכשיו שוב.?

בעע תנסה להחליף מסך :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים