עבור לתוכן

רציתי שמישהו שיציעו לי על להרכיב במפרט מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני אקנה מחשב ללא מסך ,כרטיס רשת וצורב DVD שאני לא צריך כי יש לי צורב בחברת LG 23*10*40 ו-DVD 48*12

אני מסוגל לקנות בתקציב עד 4000 שקלים

מה עדיף לקבל פנטים 4 אינטל או AMD?

רציתי שיהיה לי פנטיום 3.4 או 3.6 או 3.2 תלוי בתקציבים.

תודה מראש,

עופר

פורסם

למה השימושים של המחשב? 3.6 או 3.4 יאכלו לך את התקציב

אם המפרט למשחקים עדיף AMD ואם לקידודים או גרפיקה כבדה אז INTEL

בעקרות אם זה לשימוש משרדי אז AMD גם יעשה את העבודה. שוב, תן כיוון

וכרטיס רשת בדרך כלל מגיע על הלוח

פורסם
  • מחבר

אני קונה פנטיום 3.4 זה מספיק לשבילי גם אמרו לי שמעבד AMD הכי טוב וזול, הרבה ביצועים

אבל שמעתי יש המון אנשים שמשתמשים אינטל פנטיום 4 שנחשב הכי טוב בעולם אני לא יודע מה הכי טוב AMD או אינטל פנטיום 4.

אני רוצה להוסיף משחקים שיש מגות גדולים כמו פיפ"א 2004 שווה לGB1 ומעלה מירוץ מכונית שמתאים למחשב חדש.

גם אני רוצה להרחיב דיסק קשיח ל120 בגלל אני כל זמן מוסיף סרטים למחשב שזה מגה גדול.

פורסם
  • מחבר

גם אמרו שסוג AMD הוא המעבד amd 64 bit mb 1 זה נוחה

אבל אני לא יודע כמה מחיר של המעבד amd 64 bit mb 1

פורסם

אני קונה פנטיום 3.4 זה מספיק לשבילי גם אמרו לי שמעבד AMD הכי טוב וזול, הרבה ביצועים

אבל שמעתי יש המון אנשים שמשתמשים אינטל פנטיום 4 שנחשב הכי טוב בעולם אני לא יודע מה הכי טוב AMD או אינטל פנטיום 4.

אני רוצה להוסיף משחקים שיש מגות גדולים כמו פיפ"א 2004 שווה לGB1 ומעלה מירוץ מכונית שמתאים למחשב חדש.

גם אני רוצה להרחיב דיסק קשיח ל120 בגלל אני כל זמן מוסיף סרטים למחשב שזה מגה גדול.

אתה מתחיל להישמע כמו חבר שלי  :screwy:

אני אומר קח AMD כמו שאמרו לך גם ביצועים טובים וגם במחיר זול יותר ואז תוכל להשקיע בדברים אחרים כמו כרטיס מסך טוב, הארדיסק גדול ודברים כאלה כי בתקציב של 4000 אי אפשר לשים גם אינטל, גם גיגא זיכרון וגם כרטיס מסך מעולה

זה שלמלא אנשים יש פנטיום 4 זה לא אומר שהוא הכי טוב, האוכלוסיה הישראלית לא מבינה בגרוש במחשבים ובוא נגיד הפורום פה זה של תותכים. אז כל מי שבא לחנויות ממליצים לו ישר על אינטל וממציאים שטויות על AMD

בוא ניקח דוגמא כזאת, נגיד כולם מתדלקים דלק 95 שזה הסטנדרט (נגיד כמו אינטל) ואתה רוצה דווקא 96, אז מה שכולם לוקחים אתה תיקח גם?

פורסם

AMD 64 עולה בערך אותו מחיר כמו האינטל ונותן ביצועים טובים יותר במשחקים וגם תמיכה עתידית ב 64 BIT

והפרסקוט פולט חום בצורה מטורפת וגם המאוורר שלו מרעיש מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים