פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים אני רוצה לרכוש מחשב חדש ואני ירושלמי לכן אני רוצה חנות רצינית אם מחירים טובים ראיתי שלksp יש מגוון גדול גם של מוצרים חדשיםאז מה דעתכם על הרשת
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים KSP זה השם שנאמר הכי הרבה פעמים בפורום, יותר מהמילה..."חומרה" בקיצור, תעשה חיפוש
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים הרוב יגידו לך שהיא לא משהואבל אם יש לך דרך להגיע לסניף עצמו אז היא אחת הטובות לדעתי חץ מהקטע של אחריות קצרה על רוב המוצרים
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים KSP סה"כ בסדר. יש להם מחירים טובים, ובד"כ הם גם עומדים מאחורי האחריות שלהם ובאופן מיידי, מה שאי אפשר להגיד על הרבה חנויות אחרות בשוק שלנו. מה שכן, תנאי האחריות קשיחים יותר מאשר בחלק מהחנויות האחרות וקצרים יותר. למשל אם לא ירכיבו עבורך את המחשב האחריות על המעבד תרד לשנה, האחריות על כרטיס המסך, לוח אם וזכרון היא שנה בלבד לעומת חנויות אחרות שנותנות 3 שנים.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר רוב הבעיות שי הן עם תוכנה ולא חומרה ואותם המעבדה א מתקנים באחריות רק את החומרה
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אני רוצה שתסביר לי מה הקשר בין הודעות לידע? כי כשאתה רואה מישהו עם הודעה אחת בפורום שממליץ לך על חנות זה "טיפה" חשוד... כמובן שאני לא רומז על כלום. (באמת)
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים למשל אם לא ירכיבו עבורך את המחשב האחריות על המעבד תרד לשנה.החל מהשבוע הם נותנים אחריות 3 שנים גם על מעבדי אינטל בחלקים (מחשבים ללא הרכבה), על AMD עדיין לא.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים דרך אגב אני מכיר את הפורום הזה כי העובד ב KSP הכיר לי את הפורום כאשר קניתי מחשב חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.