פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים יש בפינת ההורדות אצלכם תוכנותשעושות אוורקלוקינג לכרטיס המסך..האם זה מסוכן?וניתן לעשות אוורקלוקינג ללא תוכונת עזר?תודה מראש ושבת שלום
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים אי אפשר לעשות OC לכרטיס מסך ללא תוכנות עזר...זה לא מסוכן לך, אבל זה די מסוכן לכרטיס.אם אתה לא מבצע את הOC בצורה מקצועית (איוורור טוב, השחה על הופעת ארטיפקטים וכו'9 הכרטיס יכול להשרף כליל, ולא יהיה אפשר להחזירו למצב המקורי.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר האם תוכל להסביר לי איך לעשות בצורה נכונה?אי אפשר לעשות OC לכרטיס מסך ללא תוכנות עזר...זה לא מסוכן לך, אבל זה די מסוכן לכרטיס.אם אתה לא מבצע את הOC בצורה מקצועית (איוורור טוב, השחה על הופעת ארטיפקטים וכו'9 הכרטיס יכול להשרף כליל, ולא יהיה אפשר להחזירו למצב המקורי.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים OC לא יעזור לך. הכרטיס הזה מאוד חלש. אתה יכול לנסות OC אבל התוצאות בקושי יתנו שיפור... אני ממליץ לקנות אולי כרטיס מסך חדש (כמובן, אם אתה יכול ).
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר OC לא יעזור לך. הכרטיס הזה מאוד חלש. אתה יכול לנסות OC אבל התוצאות בקושי יתנו שיפור... אני ממליץ לקנות אולי כרטיס מסך חדש (כמובן, אם אתה יכול ). יש מבין! TNX ALOT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.