פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים שלום לכם חברי הפורום. ברצוני לבקש מכם להציג לי מפרט לכרטיס מסך ב: 1000 שקל (כרטיס מסך+זיכרון פנימי) 700 שקל(כרטיס מסך+זיכרון פנימי) ו1500 שקל(כרטיס מסך+זיכרון פנימי) יש לי: P4 1700 GF MX440 256 DDR תודה
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים האם הלוח שלך תומך בDDR?כי לדעתי לא (הוא תומך רק בRDRAM), ואז תאלץ לרכוש גם לוח אם חדש...
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר האם הלוח שלך תומך בDDR?כי לדעתי לא (הוא תומך רק בRDRAM), ואז תאלץ לרכוש גם לוח אם חדש...תומך בDDRלוח אמ:GA-8ST800
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר אתה רוצה לשמור את ה256MB זכרון שיש לך כרגע, או אתה רוצה להעיף אותו?סתכל.... אני לא התעמקתי בעיינין עד ליפני חודש..יש לי תמישחק AA (משחק רשת) ולפי מה שאמורים.. ולפי דעתי האינדיבידואליתהחומרה במחשב שלי לא מספיק חזקה בישביל המשחק..אני לא יודע מה להגיד לך.. מה לדעתך? כדאי לי?אני (כמו רב הישראלים) רוצה את המיטב מכלום..אם לזרוק את הזיכרון שיש לי כרגע אז צריך לקנות חדש ביותר כסף לא כך?אבל אני רוצה לחסוך.. אז אנא ממך תעזור לי בנושא הזה=] תודה
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מה המהירות שלו?אם הוא לא ישן, אפשר לשמור אותו ולחסוך בעלויות של הזכרון ולקנות כרטיס מסך יקר וטוב יותר.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר מה המהירות שלו?אם הוא לא ישן, אפשר לשמור אותו ולחסוך בעלויות של הזכרון ולקנות כרטיס מסך יקר וטוב יותר.איך בודקים מהירות?אולי שנתים-שנה......
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר מה?לא הבנתי?הפעם האחרונה ששידרגתי זה ליפני שנה וחצי...... זה כלל את המעבד ולוח אמ וזיכרון פנימי...אז תעשה את המטימתיקה.איך בודקים מהירות לזיכרון פנימי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.