עבור לתוכן

הamd... סיפור צלחה

Featured Replies

פורסם

השרבורטורים שלו לא עובדים כמו שצריך והבוחונות לא מסתובבות כמו שצריך תקוע שם מסטיק בין הMhz הראשון לשני ואין לי מושג איך מוצאים אותו?

cpu-z אמרה לי שהבוחנות שלי לא מסתובבות כמו שקניתי אותם. "your bochnot arn't working well check this problem out please before"

מה לעשות בבקשה? הלוח אם שלי ב60מעלות כל הזמן. (נכון שווה? יש לי 5מאווררים) בבקשה עזרה!! אני חייב עזרה ויש לי עוד דבר. קניתי את הamd64 ושלחתי E-mail ל AMD הם אמרו שamd נוטים להיתחמם ולפעמים הבוחנות לא שוות) (עולות 20 שקל בטירה. סתם) והם אמרו גם שהשרבורטורים הם זולים מאוד בלי שום תוספת SSE 8. והקירור שמגיע עם זה הוא קירור מים ובטעות השתנתי פנימה אך זה לא עזר אם אמא שלי מוצאת את זה אני מת... לא נורא 600 שקל הלך... ואין מים בגלל שפתחתי את הצינור הכל יצא אחוצה (אין כלום בתוך הצינורות אין כלום) אבל בכל זאת 600 שקל בשביל קירור מים ואין מים..? וגם לא מקרר כמו שצריך ועל הלוח אם אין בכלל מאווררים (נראה לי לקחתי אותם הייתי צריך איזה 4 מאווררים על הכרטיס מסף ועל המארז (הכרטיס הוא 440mx דורש מאווררים טובים מאוד או שהוא ימות לי)  :)  ;):D ;D :(:o 8) ??? ::):P :-[ :-X :-\ :-* :'( :lol::cool2::hat::jump::hi::silly::xyxthumbs:

אני לא יודע מה לעשות הצילו!! ברגע זה המעלות בתוך המחשב הם:70 מעלות למעבד אבל 40 מעלות בכרטיס מסך אחרי שעובדים עליו 4 מאווררים וגם על המארז הדבקתי עליו איזה 6 מאווררים (של טירה) hamus gerbra 6! ב3 שקל מעלות המארז 10 מעלות והם ממש מקקררים את המארז שלי והוא ממש משפר את מעלות והוא אומר לי "your case is on fire" אמרו לי שזה טוב... ואז הוא אומר "your fans arnt cooling down" ואמרו לי שזה אומר שהם ממש טובים והם מקררים את השרבורטורים המקרטעים והבוחנות לא מסתובבת תודה על כל זמנכם תודה רבה אני צריך עזרה... האם שווה לקנות מאווררים טובים יותר או הhamus gerbra 6 הם טובים? :);):D>:(:(:o 8) ??? ::):P ::):P :-[ :-X :-\ :-* :'( :lol::cool2::hat::jump::hi::silly::xyxthumbs:

[move]הכלב שלי מלטף פודינג[/move]

[move]מצטער עכשיו זה עובד[/move]

[move]לאחותי יש אובססיה לנקניקים[/move]

פורסם

תתכונן ל-BAN רציני....

פורסם

שאני לא יחשוב שזה פרסומת לאינטל אני אגיד לך :P

ומה זה השטות הזאת שתופסת פי 4 מקום מההודעה שך!!!!!!!

פורסם

מה חשבת שכתבת את זה?

מה בדיוק עבר לך בראש?

"אין לי מה לעשות אז סתם נכתוב שטויות ונפרסם את זה"?

פורסם

אני מציע לא להגיב כאן יותר,המודריטורים ידעו אך לטפל בו.

כל תגובה בדיון פשוט גורמת לדיונים רצינים אחרים לשקוע.

פורסם
  • מחבר

מה אתם רוצים? יש לי בעיה במחשב אני צריך עזרה למה כולם חושבים שזה spamming?!?!

עריכה: הרווחים הם בצחוק וזהו.. מה יש... אבל יש לי בעיה רצינית במחשב!!!

פורסם

תפסיק כבר להיות מטומטם מתן.

פורסם

LMFAOOOOO!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אלוהים ישמור, איזה ת'ראד הזוי. :alcoholic:

פורסם

חחחחחחחח טוווווווווווווווווווב

ואגב, מה זה בדיוק שרבוטורים?

פורסם

ROFLLLLLL אחד המוזרים שראיתי פה.

הבנאדם *טיפה* משועמם, אין לו כנראה מה לעשות עם עצמו אז הוא......

פורסם

חח הי כולם זה אני מתן זה שכתב את הפורום.. מה קורה כולם?

אמא שלך זונה משועמם

פורסם

הבן אדם משועמם? הבן אדם על קוק. :screwy: :alcoholic:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים